CUMHURİYETİMİZİN 95. YILI KUTLU OLSUN

GÜNDEM 29.10.2018 - 17:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3282+ kez okundu.
 

CUMHURİYETİMİZİN 95. YILI KUTLU OLSUN

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 95’inci yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Giresun’da çeşitli etkinliklerle, görkemli bir şekilde kutlandı.
Valilik–A Salonunda, saat 09.15’de verilen resepsiyonun ardından kutlamalar, saat 10.00’da Giresun Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen kutlama töreniyle devam etti. Atatürk Stadyumundaki tören, Vali Harun Sarıfakıoğulları ve Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun askeri birlikler, öğrenciler, resmi ve özel kuruluşlar ile halkın Cumhuriyet Bayramı’nı tören aracı üzerinden kutlaması ile başladı. Vali Sarıfakıoğulları ve beraberindekilerin şeref tribünündeki yerlerini almasından sonra program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti. Vali Sarıfakıoğulları, günün anlam ve önemine değinen konuşmasında, “Cumhuriyetimizin ilanının 95’inci yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecan içinde kutladığımız bu anlamlı günde öncelikle tüm Giresunlu hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, sevgi, saygı ve en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum” dedi. Program; Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 7 bölgenin halk oyunlarının yer aldığı folklor gösterileri, Spor Lisesi öğrencilerinin jimnastik gösterileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sorumluluğunda karate ve taekwondo gösterilerinin ardından, Vali Sarıfakıoğulları ve Belediye Başkanı Aksu tarafından selamlanan, merasim birliği ve okulların tören geçişiyle sona erdi.  
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 95’inci yıldönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Giresun’da çeşitli etkinliklerle, görkemli bir şekilde kutlandı.

Valilik–A Salonunda, saat 09.15’de verilen resepsiyonun ardından kutlamalar, saat 10.00’da Giresun Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen kutlama töreniyle devam etti.

Atatürk Stadyumundaki tören, Vali Harun Sarıfakıoğulları ve Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun askeri birlikler, öğrenciler, resmi ve özel kuruluşlar ile halkın Cumhuriyet Bayramı’nı tören aracı üzerinden kutlaması ile başladı.

Vali Sarıfakıoğulları ve beraberindekilerin şeref tribünündeki yerlerini almasından sonra program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.

Vali Sarıfakıoğulları, günün anlam ve önemine değinen konuşmasında, “Cumhuriyetimizin ilanının 95’inci yıldönümünü büyük bir gurur ve heyecan içinde kutladığımız bu anlamlı günde öncelikle tüm Giresunlu hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, sevgi, saygı ve en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Program; Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 7 bölgenin halk oyunlarının yer aldığı folklor gösterileri, Spor Lisesi öğrencilerinin jimnastik gösterileri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sorumluluğunda karate ve taekwondo gösterilerinin ardından, Vali Sarıfakıoğulları ve Belediye Başkanı Aksu tarafından selamlanan, merasim birliği ve okulların tören geçişiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.