“Atı alan Üsküdar’ı geçti vekilim”

GÜNDEM 08.09.2018 - 16:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3080+ kez okundu.
 

“Atı alan Üsküdar’ı geçti vekilim”

Ak Parti Milletvekili Cemal Öztürk’ün açıklamasına fındık üreticilerinden tepki var.
6 Eylül Perşembe günü Ak parti Giresun milletvekillerinin basın mensuplarının sorularını cevapladığı basın toplantısında fındık fiyatının 18 lira olması gerektiğini ifade eden milletvekili Cemal Öztürk’e fındık üreticileri tepki gösterdi. Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan fındık üreticileri, “Sayın vekil Cemal Öztürk, herhalde Patagonya’da yaşıyor ki; fındığın toplanıp pazara getirilip 12-13 liradan satıldığından haberi yok” diyerek şu eleştirileri yaptılar: “ Vekilimiz birde bu toplantıda kendisinin de yıllarca Fiskorlik’te görev yaptığı ifade ederek fındıktan anladığını belirterek, fındık fiyatı 18 lira olmalıydı demiş. Biz fındık üreticileri ve bu konunda söz sahibi olanlar olarak ta zaten bu fiyatı söylemiş ve fındık üreticileri için 18 liranın iyi olacağını kamuoyu ile de paylaşmıştık. Vekilimiz o zamanlarda herhalde yurt dışında geziye falan çıkmıştı ki, bu açıklamalarımızdan haberdar olmadı gibi. Yılladır mecliste vekil olarak bulunan sayın Cemal Öztürk, fındığın nasıl toplandığını da unutmuş olacak. Fındık politikası bile oluşturamayan Giresun vekillerinin fındık konusunda veya fiyatı konusunda söylediklerinin hiçbir makul tarafı yoktur. Sanki hükümet olan başka partiymiş gibi, şimdi ‘fiyat şu olsun, fındık kurumu kuralım ve fındık politikası oluşturalım’ diyenlere; “Atı alan Üsküdar’ı geçti vekilim” demek yeterde artar bile, diyoruz.            
Ak Parti Milletvekili Cemal Öztürk’ün açıklamasına fındık üreticilerinden tepki var.

6 Eylül Perşembe günü Ak parti Giresun milletvekillerinin basın mensuplarının sorularını cevapladığı basın toplantısında fındık fiyatının 18 lira olması gerektiğini ifade eden milletvekili Cemal Öztürk’e fındık üreticileri tepki gösterdi.

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan fındık üreticileri, “Sayın vekil Cemal Öztürk, herhalde Patagonya’da yaşıyor ki; fındığın toplanıp pazara getirilip 12-13 liradan satıldığından haberi yok” diyerek şu eleştirileri yaptılar: “ Vekilimiz birde bu toplantıda kendisinin de yıllarca Fiskorlik’te görev yaptığı ifade ederek fındıktan anladığını belirterek, fındık fiyatı 18 lira olmalıydı demiş. Biz fındık üreticileri ve bu konunda söz sahibi olanlar olarak ta zaten bu fiyatı söylemiş ve fındık üreticileri için 18 liranın iyi olacağını kamuoyu ile de paylaşmıştık. Vekilimiz o zamanlarda herhalde yurt dışında geziye falan çıkmıştı ki, bu açıklamalarımızdan haberdar olmadı gibi. Yılladır mecliste vekil olarak bulunan sayın Cemal Öztürk, fındığın nasıl toplandığını da unutmuş olacak. Fındık politikası bile oluşturamayan Giresun vekillerinin fındık konusunda veya fiyatı konusunda söylediklerinin hiçbir makul tarafı yoktur.

Sanki hükümet olan başka partiymiş gibi, şimdi ‘fiyat şu olsun, fındık kurumu kuralım ve fındık politikası oluşturalım’ diyenlere; “Atı alan Üsküdar’ı geçti vekilim” demek yeterde artar bile, diyoruz.            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.