Giresun’da Adli Yıl törenle açıldı

GÜNDEM 03.09.2018 - 17:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3128+ kez okundu.
 

Giresun’da Adli Yıl törenle açıldı

2018 - 2019 Adli Yıl Açılış Töreni, Giresun Barosu ile Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Giresun Hükümet Konağı önünde ortaklaşa düzenlendi.
Törene AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadri Aydın, Av. Sabri Öztürk, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit,  Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Giresun Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Büyükavcı, Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir, Giresun İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Giresun İl Jandarma Alay Komutanı Albay B.Murat Yakın, Giresun Adliyesinde görev yapan hakim ve savcılar ile çok sayıda Avukat, stajyer avukatlarımız, Adliye Çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreni, Atatürk Anıtı’na Adliye ve Baro Çelenklerinin sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir’in açılış konuşmasının ardından, Giresun Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Büyükavcı, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan'ın  konuşmaları ile devam etti. Tören Giresun Adliye Sarayı’nda  Baro tarafından düzenlenen Adli Yıl Açılış Kokteyli ile son buldu.  
2018 - 2019 Adli Yıl Açılış Töreni, Giresun Barosu ile Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Giresun Hükümet Konağı önünde ortaklaşa düzenlendi.

Törene AK Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadri Aydın, Av. Sabri Öztürk, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit,  Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Giresun Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Büyükavcı, Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir, Giresun İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Giresun İl Jandarma Alay Komutanı Albay B.Murat Yakın, Giresun Adliyesinde görev yapan hakim ve savcılar ile çok sayıda Avukat, stajyer avukatlarımız, Adliye Çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreni, Atatürk Anıtı’na Adliye ve Baro Çelenklerinin sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir’in açılış konuşmasının ardından, Giresun Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Büyükavcı, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan'ın  konuşmaları ile devam etti. Tören Giresun Adliye Sarayı’nda  Baro tarafından düzenlenen Adli Yıl Açılış Kokteyli ile son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.