Piraziz Kaymakamlığına Akın Oruç atandı

GÜNDEM 03.09.2018 - 17:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2908+ kez okundu.
 

Piraziz Kaymakamlığına Akın Oruç atandı

31 Ağustos 2018 Cumhurbaşkanlığı kararları ile çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakam yer değiştirdi ve yeni atamlar yapıldı.
Bu kararlara göre Giresun’daki yeni atamaların içinde Piraziz Kaymakamı olarak Durağan Kaymamı Akın Oruç atandı. Yine bu kararlar ile Giresun’da Çamoluk Kaymakamlığına Mudurnu Kaymakamı olan Efecan Şahin, Çanakçı Kaymakamlığına Ağlasun Kaymakamı Hasan Akbulut, Alucra Kaymakamlığına Günyüzü Kaymakamı Aydın Göçer, Eynesil Kaymakamlığına Gaziantep Vali Yardımcısı Alaadin Serdar Polat, Şebinkarahisar Kaymakamlığına Pozantı Kaymakamı Taner Tengir atanırken, Giresun Vali Yardımcılığına da Trabzon Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz atandı. Yeni atanan kaymakamların 15 gün içinde görevlerine başlayacağı belirtildi.     
31 Ağustos 2018 Cumhurbaşkanlığı kararları ile çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakam yer değiştirdi ve yeni atamlar yapıldı.

Bu kararlara göre Giresun’daki yeni atamaların içinde Piraziz Kaymakamı olarak Durağan Kaymamı Akın Oruç atandı.

Yine bu kararlar ile Giresun’da Çamoluk Kaymakamlığına Mudurnu Kaymakamı olan Efecan Şahin, Çanakçı Kaymakamlığına Ağlasun Kaymakamı Hasan Akbulut, Alucra Kaymakamlığına Günyüzü Kaymakamı Aydın Göçer, Eynesil Kaymakamlığına Gaziantep Vali Yardımcısı Alaadin Serdar Polat, Şebinkarahisar Kaymakamlığına Pozantı Kaymakamı Taner Tengir atanırken, Giresun Vali Yardımcılığına da Trabzon Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz atandı. Yeni atanan kaymakamların 15 gün içinde görevlerine başlayacağı belirtildi.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.