BİMDER Mezunları bir araya geldi

GÜNDEM 23.07.2018 - 10:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3597+ kez okundu.
 

BİMDER Mezunları bir araya geldi

Bulancak İmam Hatip Lisesi Mezunları Mensupları ve Sevenleri Derneği (BİMDER) üyeleri, ‘Geleneksel Pilav Günü´nde’ bir araya geldi.
BİMDER üyeleri olarak Eski Cezaevi Mevki Dernek salonunun karşısındaki Lezzet Bahçesinde gerçekleştirilen pilav günü etkinliğinde bir araya geldi. Pilav günü etkinliği Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Dernek başkanı Yüksel YILDIZ ve Dernek ve mezunlar adına yapılan selamlama konuşmaları ile devam etti. Derneğe emeği geçenlere plaket takdimi ve daha sonra pilav ziyafetiyle program son buldu.  Etkinlikte konuşma yapan Bulancak Bimder Başkanı Yüksel Yıldız, “Bulancak İmam hatipliler mezunları ve mensupları ve sevenleri olarak mezunlarımızın buluşması ve kaynaşması amacıyla geleneksel pilav günü ve bayramlaşma etkinliği düzenliyoruz. Bu yıl derneğimizin 11. Kuruluş yıl dönümü. Her sene bu aylarda mezunlarımızla bir araya geliyoruz. Amacımız imam hatiplilerin sorunlarının paylaşılması ve çözüm üretilmesidir. Her alanda mezunlarımız var. 56 yıldır bu ulu çınardan mezun olan kişilerin bir araya gelerek anılarını yâd etmelerini sağlıyoruz, emeği geçen, destek olan dostlara teşekkür ederiz” dedi.  
Bulancak İmam Hatip Lisesi Mezunları Mensupları ve Sevenleri Derneği (BİMDER) üyeleri, ‘Geleneksel Pilav Günü´nde’ bir araya geldi.

BİMDER üyeleri olarak Eski Cezaevi Mevki Dernek salonunun karşısındaki Lezzet Bahçesinde gerçekleştirilen pilav günü etkinliğinde bir araya geldi.

Pilav günü etkinliği Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Dernek başkanı Yüksel YILDIZ ve Dernek ve mezunlar adına yapılan selamlama konuşmaları ile devam etti.

Derneğe emeği geçenlere plaket takdimi ve daha sonra pilav ziyafetiyle program son buldu. 
Etkinlikte konuşma yapan Bulancak Bimder Başkanı Yüksel Yıldız, “Bulancak İmam hatipliler mezunları ve mensupları ve sevenleri olarak mezunlarımızın buluşması ve kaynaşması amacıyla geleneksel pilav günü ve bayramlaşma etkinliği düzenliyoruz. Bu yıl derneğimizin 11. Kuruluş yıl dönümü. Her sene bu aylarda mezunlarımızla bir araya geliyoruz. Amacımız imam hatiplilerin sorunlarının paylaşılması ve çözüm üretilmesidir. Her alanda mezunlarımız var. 56 yıldır bu ulu çınardan mezun olan kişilerin bir araya gelerek anılarını yâd etmelerini sağlıyoruz, emeği geçen, destek olan dostlara teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.