Belediye meclisinde Tütüncü’ye veda

GÜNDEM 07.09.2017 - 14:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3219+ kez okundu.
 

Belediye meclisinde Tütüncü’ye veda

Giresun Belediye Meclisi Eylül ayı birinci toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında toplandı.
Yaşamını yitiren Meclis Üyesi ve AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün koltuğuna güllerle donatılmış fotoğrafı konuldu. Başkan Kerim Aksu yaptığı açılış konuşmasında, bugün meclis olarak hüzünlü bir gün yaşadıklarını ve meclis üyesi Hasan Ali Tütüncü’yü genç yaşta kaybettiklerini söyledi.  Aksu, yakından tanıdığı Tütüncü ile karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde görev yaptıklarını belirterek;  "Burada parti gurubu adına Leyla Bektaş Ayhan arkadaşımıza başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.  Giresun Beleye Meclisi olarak arkadaşımız Hasan Ali Tütüncü’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekânı cennet olsun" dedi. Giresun Belediye Meclisin de Hasan Ali Tütüncü için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Başkan Kerim Aksu, gündem maddelerini okuttuktan sonra, cenaze nedeniyle bugünkü toplantının ertelenmesini teklif etti. Oy birliği ile toplantı 12 Eylül Salı günü saat 14.00’e ertelendi.
Giresun Belediye Meclisi Eylül ayı birinci toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında toplandı.

Yaşamını yitiren Meclis Üyesi ve AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün koltuğuna güllerle donatılmış fotoğrafı konuldu.

Başkan Kerim Aksu yaptığı açılış konuşmasında, bugün meclis olarak hüzünlü bir gün yaşadıklarını ve meclis üyesi Hasan Ali Tütüncü’yü genç yaşta kaybettiklerini söyledi.  Aksu, yakından tanıdığı Tütüncü ile karşılıklı saygı ve sevgi çerçevesinde görev yaptıklarını belirterek;  "Burada parti gurubu adına Leyla Bektaş Ayhan arkadaşımıza başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.  Giresun Beleye Meclisi olarak arkadaşımız Hasan Ali Tütüncü’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekânı cennet olsun" dedi.

Giresun Belediye Meclisin de Hasan Ali Tütüncü için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Başkan Kerim Aksu, gündem maddelerini okuttuktan sonra, cenaze nedeniyle bugünkü toplantının ertelenmesini teklif etti. Oy birliği ile toplantı 12 Eylül Salı günü saat 14.00’e ertelendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.