Ülkemiz için kaygılıyız

SİYASET 13.10.2016 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2906+ kez okundu.
 

Ülkemiz için kaygılıyız

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı,...
..."Biz mağdurun ve masumun yanındayız. Sureci aydınlatmaya devam edeceğiz. FETÖ/­PDY darbe girişiminden sonra ülkemizde suçlunun yanında suçsuz da yanıyor. Biz gerçekleri anlatmaya, mağdurun hakkını aramaya devam edeceğiz" dedi.Tığlı, bugün saat 15.00'de CHP İl binasında İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek'in konuşmacı olarak katılacağı bir konferans düzenleyeceklerini belirterek, partililer ve basın mensupları başta olmak üzere herkesin katılımını istedi.Göreve geldiği yaklaşık bir yıldır çalışmalarıyla, düzenlediği toplumsal etkinliklerle takdir toplayan CHP'nin genç başkanı Tığlı, 15 Temmuz'dan bu yana ülkede gerçekten de at izinin it izine karıştığını ifade etti.Tığlı "Ülkemiz için kaygılıyız. Ancak ana muhalefet olarak biz var gücümüzle gerçekleri halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Sorunlara en doğru çözüm önerilerini sunmayı sürdüreceğiz" dedi.
CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı,...
..."Biz mağdurun ve masumun yanındayız. Sureci aydınlatmaya devam edeceğiz. FETÖ/­PDY darbe girişiminden sonra ülkemizde suçlunun yanında suçsuz da yanıyor. Biz gerçekleri anlatmaya, mağdurun hakkını aramaya devam edeceğiz" dedi.
Tığlı, bugün saat 15.00'de CHP İl binasında İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek'in konuşmacı olarak katılacağı bir konferans düzenleyeceklerini belirterek, partililer ve basın mensupları başta olmak üzere herkesin katılımını istedi.
Göreve geldiği yaklaşık bir yıldır çalışmalarıyla, düzenlediği toplumsal etkinliklerle takdir toplayan CHP'nin genç başkanı Tığlı, 15 Temmuz'dan bu yana ülkede gerçekten de at izinin it izine karıştığını ifade etti.
Tığlı "Ülkemiz için kaygılıyız. Ancak ana muhalefet olarak biz var gücümüzle gerçekleri halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Sorunlara en doğru çözüm önerilerini sunmayı sürdüreceğiz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.