TEDES, Bulancak'ta kurulmuyor

GÜNDEM 13.10.2016 - 17:47, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2592+ kez okundu.
 

TEDES, Bulancak'ta kurulmuyor

Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,...
...Bulancak'ta TEDES uygulaması ile ilgili kamuoyunu yanlış yönlendiren bir grubun olduğunu belirterek, uygulamayı faaliyete koymaktan vazgeçtiklerini söyledi.Başkan Yakar, gazetemize yaptığı açıklamada, "Bulancak'ta TEDES uygulamıyoruz. Uygulama ile ilgili bir istişare yani mecliste tartıştığımız bir mevzu var. Biz kilometre hızın 100 olup, bu hızda trafiğin genelde kabul gördüğü bir hız limiti. Artı 10'u da koyduğumuz zaman 100 ya da 110 gibi bir kilometre oluyor. Bu dış yolda uygulamaya düşündüğümüz konu idi. Can ve Mal güvenliği açısından önemsiyorduk. Çünkü geçmişte ölümlü kazalar oldu bu bölgede. Bazı noktalardan üst yoldan alt yola araçlar uçmuştu. Dolayısıyla biz bir hız denetiminin olmasının ilçemize faydasının olacağına inanıyorduk. Fakat bu konuda halkımızın görüşü, ne olursa olsun bu uygulamayı kabul edemediklerini anladık. Bizim için vatandaşın görüşü önemlidir. Vatandaşın görüşü doğrultusunda hareket ederiz. Bunu sulandırmaya kimsenin gücü yetmez. Vatandaş istemediği yerde olay biter. Biz vatandaş için siyaset yapıyoruz. Vatandaş için hizmet ediyoruz. Aldığımız tepkiler genelde TEDES uygulamasının dış yolda da olsa sabit 100 kilometrede olsa, can güvenliğine rağmen de olsa bunu istemediklerini gördüğümüzden dolayı bu uygulamayı yapmayacağız. Kamuoyunun böyle bilmesi gerekiyor. Kamuoyuna rağmen biz iş yapmayız" dedi. 
Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar,...
...Bulancak'ta TEDES uygulaması ile ilgili kamuoyunu yanlış yönlendiren bir grubun olduğunu belirterek, uygulamayı faaliyete koymaktan vazgeçtiklerini söyledi.
Başkan Yakar, gazetemize yaptığı açıklamada, "Bulancak'ta TEDES uygulamıyoruz. Uygulama ile ilgili bir istişare yani mecliste tartıştığımız bir mevzu var. Biz kilometre hızın 100 olup, bu hızda trafiğin genelde kabul gördüğü bir hız limiti. Artı 10'u da koyduğumuz zaman 100 ya da 110 gibi bir kilometre oluyor. Bu dış yolda uygulamaya düşündüğümüz konu idi. Can ve Mal güvenliği açısından önemsiyorduk. Çünkü geçmişte ölümlü kazalar oldu bu bölgede. Bazı noktalardan üst yoldan alt yola araçlar uçmuştu. Dolayısıyla biz bir hız denetiminin olmasının ilçemize faydasının olacağına inanıyorduk. Fakat bu konuda halkımızın görüşü, ne olursa olsun bu uygulamayı kabul edemediklerini anladık. Bizim için vatandaşın görüşü önemlidir. Vatandaşın görüşü doğrultusunda hareket ederiz. Bunu sulandırmaya kimsenin gücü yetmez. Vatandaş istemediği yerde olay biter. Biz vatandaş için siyaset yapıyoruz. Vatandaş için hizmet ediyoruz. Aldığımız tepkiler genelde TEDES uygulamasının dış yolda da olsa sabit 100 kilometrede olsa, can güvenliğine rağmen de olsa bunu istemediklerini gördüğümüzden dolayı bu uygulamayı yapmayacağız. Kamuoyunun böyle bilmesi gerekiyor. Kamuoyuna rağmen biz iş yapmayız" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.