1926 BULANCAKSPOR'A GÖRELESPOR DARBESİ

SPOR 10.10.2016 - 18:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2524+ kez okundu.
 

1926 BULANCAKSPOR'A GÖRELESPOR DARBESİ

Bölgesel Amatör Lig 3. haftasında 1926 Bulancakspor deplasmanda Görelespor'a konuk oldu.
Ev sahibi Görelespor, 1926 Bulancakspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.Görele’deki  mücadelenin ilk dakikaları tarafların yüksek temposuna sahne oldu. Rakip yarı sahada buldukları geniş alanları kullanan her iki takım da gol için açık aradı. 1926 Bulancakspor orta sahada yaptığı kısa paslarla topu forvet hattına daha iyi taşımaya başladı. Duran topta ile gole yaklaşan  kırmızı –beyazlılar Emre ile gole ulaşamadılar. Görelespor’un  ilk dakikalarda gösterdiği arzu ve isteğin azalmasını iyi değerlendiren 1926 Bulancakspor oyun kontrolünü iyiden iyiye eline geçirdi. Devrenin sonuna gol için yüklenen Erdem Çöten’in öğrencileri skora değişiklik getiremedi. 40. dakikada Toure’nın pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Emre çok şık tek pasla savunma arkasına koşu yapan arkadaşı Tugay’ı  kaçırdı. Sağ çaprazda topla buluşan Tugay topu havaya dikti. Karşılıklı ataklarla  sona eren ilk 45 dakikanın ardından ikinci yarının başında 1926 Bulancakspor, taraftarına adeta diz dövdürttü. Önce Tugay’ın düzgün şutunda kaleci İlhan’a  takılırken sonra Mustafa Zorlu yüzde yüzlük pozisyonda cılız bir vuruş yaparak takımını golden etti.Dakikalar 80’i  gösterirken Görelespor’dan   gol sesi  geldi. Korner kazanan Görelespor  Alper’in kullandığı atışta kale içinde topa dokunan kaptan  Fehmi takımını 1-0 öne geçirdi.. İkinci 45 dakikada rakip sahada daha çok görünen, daha çok konsantre olan ve  kalesinde golü gören 1926 Bulancakspor 1-0  sonrası Görele kalesini zor anlar yaşatmaya başladıysa da forvetin beceriksizliğinden golü bulamadı. Üst üste uygun pozisyonlar yakalayan Erdem Çöten’in öğrencileri son vuruşlarda yetersiz kaldı. Görelespor kalan dakikalarda1926 Bulancakspor’a  şans tanımadı ve rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.Bu sonuçla Görelespor  oynanan 3 maç sonrası  6 puana yükselirken  1926 Bulancakspor  2 puanla sondan üçüncü sırada yer aldı.  
Bölgesel Amatör Lig 3. haftasında 1926 Bulancakspor deplasmanda Görelespor'a konuk oldu.
Ev sahibi Görelespor, 1926 Bulancakspor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.
Görele’deki  mücadelenin ilk dakikaları tarafların yüksek temposuna sahne oldu. Rakip yarı sahada buldukları geniş alanları kullanan her iki takım da gol için açık aradı. 1926 Bulancakspor orta sahada yaptığı kısa paslarla topu forvet hattına daha iyi taşımaya başladı. Duran topta ile gole yaklaşan  kırmızı –beyazlılar Emre ile gole ulaşamadılar. Görelespor’un  ilk dakikalarda gösterdiği arzu ve isteğin azalmasını iyi değerlendiren 1926 Bulancakspor oyun kontrolünü iyiden iyiye eline geçirdi. Devrenin sonuna gol için yüklenen Erdem Çöten’in öğrencileri skora değişiklik getiremedi. 40. dakikada Toure’nın pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Emre çok şık tek pasla savunma arkasına koşu yapan arkadaşı Tugay’ı  kaçırdı. Sağ çaprazda topla buluşan Tugay topu havaya dikti. Karşılıklı ataklarla  sona eren ilk 45 dakikanın ardından ikinci yarının başında 1926 Bulancakspor, taraftarına adeta diz dövdürttü. Önce Tugay’ın düzgün şutunda kaleci İlhan’a  takılırken sonra Mustafa Zorlu yüzde yüzlük pozisyonda cılız bir vuruş yaparak takımını golden etti.Dakikalar 80’i  gösterirken Görelespor’dan   gol sesi  geldi. Korner kazanan Görelespor  Alper’in kullandığı atışta kale içinde topa dokunan kaptan  Fehmi takımını 1-0 öne geçirdi.. İkinci 45 dakikada rakip sahada daha çok görünen, daha çok konsantre olan ve  kalesinde golü gören 1926 Bulancakspor 1-0  sonrası Görele kalesini zor anlar yaşatmaya başladıysa da forvetin beceriksizliğinden golü bulamadı. Üst üste uygun pozisyonlar yakalayan Erdem Çöten’in öğrencileri son vuruşlarda yetersiz kaldı. Görelespor kalan dakikalarda1926 Bulancakspor’a  şans tanımadı ve rakibini 1-0 mağlup etmeyi başardı.Bu sonuçla Görelespor  oynanan 3 maç sonrası  6 puana yükselirken  1926 Bulancakspor  2 puanla sondan üçüncü sırada yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.