Ödemiş Tarım Fuarı katılımcılarını mutlu etti

GÜNDEM 22.04.2024 - 11:55, Güncelleme: 22.04.2024 - 11:55 1284 kez okundu.
 

Ödemiş Tarım Fuarı katılımcılarını mutlu etti

İlki düzenlenen Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı, ziyaretçi ve satış hedeflerini katladı.
Tarım ve hayvancılık sektörüne yön veren Ödemiş’te ilklere imza atıldı. Çiftçini ayağına götürülen fuar, katılımcılarını da ziyaretçilerini de mutlu etti. Ödemiş Ticaret Borsası’nın öncülüğünde EFR Fuarcılık tarafından 1. gerçekleştirilen Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı, beklenenin çok üzerinde ilgi çekti. Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı’ndaki organizasyona 100’ün üzerinde firma yaklaşık 300 seçkin markasıyla katıldı. Fuarda; traktörler, biçerdöverler, hayvancılık, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, zirai ilaçlar, gübreler, tohum, fide, fidan, çiçekçilik, sera teknolojileri, su ve sulama sistemleri çiftçilik ekipmanları, hayvan sağlığı ve ekipmanları, hayvansal üretim makineleri, canlı hayvan yetiştiriciliği, tarımsal ürünler, tarımsal bilişim ürün grupları sergilendi. Fuara büyük ilgi Meteoroloji’den 45 il için ''sarı'' kodlu sağanak ve fırtına uyarısı yapılmasına rağmen Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı ziyaretçi akınına uğradı. Ticaret borsaları, ziraat odaları, tarımsal birlikler, dernekler ve muhtarlıklar iş birlikleri ile EFR Fuarcılık’ın oluşturduğu ulaşım ağı, Türkiye'nin dört bir yanındaki tarım sektörü paydaşlarını Ödemiş’te buluşturdu.  Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı, “Biz çiftçilerimizle 5 otobüsle fuara hareket ettik. Düzenlenen otobüs seferleriyle çok sayıda kurumun tarım ve hayvancılık fuarını ziyaret ettiğini gördük. Bereketli yağmurlu bir dönemde organizasyon gerçekleşti. Ödemiş hayvancılık ağırlıklı, bizim Kırkağaç bitki ağırlıklı. Son teknoloji ürünü dev traktörlere baktık. Satın alan çiftçilerimizle gurur duyduk” dedi.
İlki düzenlenen Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı, ziyaretçi ve satış hedeflerini katladı.

Tarım ve hayvancılık sektörüne yön veren Ödemiş’te ilklere imza atıldı. Çiftçini ayağına götürülen fuar, katılımcılarını da ziyaretçilerini de mutlu etti. Ödemiş Ticaret Borsası’nın öncülüğünde EFR Fuarcılık tarafından 1. gerçekleştirilen Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı, beklenenin çok üzerinde ilgi çekti.

Ödemiş Ticaret Borsası Çok Amaçlı Fuar Alanı’ndaki organizasyona 100’ün üzerinde firma yaklaşık 300 seçkin markasıyla katıldı. Fuarda; traktörler, biçerdöverler, hayvancılık, tarımsal mekanizasyon ve teknolojileri, zirai ilaçlar, gübreler, tohum, fide, fidan, çiçekçilik, sera teknolojileri, su ve sulama sistemleri çiftçilik ekipmanları, hayvan sağlığı ve ekipmanları, hayvansal üretim makineleri, canlı hayvan yetiştiriciliği, tarımsal ürünler, tarımsal bilişim ürün grupları sergilendi.

Fuara büyük ilgi

Meteoroloji’den 45 il için ''sarı'' kodlu sağanak ve fırtına uyarısı yapılmasına rağmen Ödemiş Tarım, Hayvancılık Makinaları, Teknolojileri ve Yem Fuarı ziyaretçi akınına uğradı. Ticaret borsaları, ziraat odaları, tarımsal birlikler, dernekler ve muhtarlıklar iş birlikleri ile EFR Fuarcılık’ın oluşturduğu ulaşım ağı, Türkiye'nin dört bir yanındaki tarım sektörü paydaşlarını Ödemiş’te buluşturdu. 

Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı, “Biz çiftçilerimizle 5 otobüsle fuara hareket ettik. Düzenlenen otobüs seferleriyle çok sayıda kurumun tarım ve hayvancılık fuarını ziyaret ettiğini gördük. Bereketli yağmurlu bir dönemde organizasyon gerçekleşti. Ödemiş hayvancılık ağırlıklı, bizim Kırkağaç bitki ağırlıklı. Son teknoloji ürünü dev traktörlere baktık. Satın alan çiftçilerimizle gurur duyduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.