Giresun Emniyetinden önemli uyarı!

ASAYİŞ 13.04.2024 - 15:53, Güncelleme: 13.04.2024 - 15:55 3620+ kez okundu.
 

Giresun Emniyetinden önemli uyarı!

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Ramazan Bayramı nedeniyle Giresun’a gelen gurbetçilere uyarıda bulundu.
Giresun İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabında paylaşılan uyarıda, “Dönüş yolculuğuna çıkan tüm sürücülerimizin dikkatine! Güzelliklerle geçirdiğiniz Ramazan Bayramı'nın sevdiklerinizle yaşadığınız son bayram olmaması için; Trafik kurallarına uyalım!” ifadeleri yer aldı. Uykusuz, yorgun ve yeterince dinlenmeden trafiğe çıkılmaması istenirken, araç kullanma süreleri dışına çıkılmaması, tesis ve akaryakıt istasyonları dışında yol üzerinde veya karayolu kenarında bekleme ve duraklama yapılmaması istenildi.      
Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Ramazan Bayramı nedeniyle Giresun’a gelen gurbetçilere uyarıda bulundu.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabında paylaşılan uyarıda, “Dönüş yolculuğuna çıkan tüm sürücülerimizin dikkatine! Güzelliklerle geçirdiğiniz Ramazan Bayramı'nın sevdiklerinizle yaşadığınız son bayram olmaması için; Trafik kurallarına uyalım!” ifadeleri yer aldı.

Uykusuz, yorgun ve yeterince dinlenmeden trafiğe çıkılmaması istenirken, araç kullanma süreleri dışına çıkılmaması, tesis ve akaryakıt istasyonları dışında yol üzerinde veya karayolu kenarında bekleme ve duraklama yapılmaması istenildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.