Silahlı saldırıda 6 kişiyi yaralayan 2 zanlı tutuklandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 08.04.2024 - 19:34, Güncelleme: 08.04.2024 - 19:39 3156+ kez okundu.
 

Silahlı saldırıda 6 kişiyi yaralayan 2 zanlı tutuklandı

SAMSUN (AA) - Samsun'un Alaçam ilçesinde 6 kişiyi silahla yaralayan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Alaçam’da pompalı tüfekle 6 kişiyi yaralayan K.K. (26) ile B.Ç.’nin (37) emniyetteki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Alparslan Mahallesi Genç Sokak'ta dün, otomobilden inen K.K. ve B.Ç, aralarında husumet olduğu öğrenilen bankta oturan kişilerin üzerine pompalı tüfekle ateş açmış, saldırıda, A.D.C. (20), B.Ç. (22), M.A. (22), T.Ş. (26), S.C.A. (26) ve Ü.O. (15) yaralanmıştı. Kaçan K.K. ve B.Ç. ilçe merkezine girerken gözaltına alınmıştı.

SAMSUN (AA) - Samsun'un Alaçam ilçesinde 6 kişiyi silahla yaralayan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alaçam’da pompalı tüfekle 6 kişiyi yaralayan K.K. (26) ile B.Ç.’nin (37) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alparslan Mahallesi Genç Sokak'ta dün, otomobilden inen K.K. ve B.Ç, aralarında husumet olduğu öğrenilen bankta oturan kişilerin üzerine pompalı tüfekle ateş açmış, saldırıda, A.D.C. (20), B.Ç. (22), M.A. (22), T.Ş. (26), S.C.A. (26) ve Ü.O. (15) yaralanmıştı. Kaçan K.K. ve B.Ç. ilçe merkezine girerken gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.