‘Daha adil bir Bulancak için çalışacağız’

SİYASET 28.03.2024 - 15:40, Güncelleme: 28.03.2024 - 15:40 2482+ kez okundu.
 

‘Daha adil bir Bulancak için çalışacağız’

İYİ Parti Bulancak İl Genel Meclis Üyesi Adayı Erdinç Yaşar, “Daha yaşanabilir ve modern bir Bulancak için yeni nesil bir siyaset tarzı ile karşınızda olacağım” dedi.
Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde vatandaşlardan destek bekleyen Yaşar, “Kamu hizmetleri, sadece fiziksel projelerle sınırlı değildir. Toplumsal dayanışmayı ve eşitliği teşvik eden sosyal projeler de yeni nesil hizmet anlayışının bir parçasıdır. Eğitimden sağlığa, kültürden spora her alanda toplumun her kesimine ulaşmayı amaçlıyoruz. Yeni nesil siyaset anlayışımızda, sadece altyapı hizmetleri değil, aynı zamanda şehirlerimizi daha yaşanabilir, sürdürülebilir ve teknolojik olarak ileriye taşıyacak, yenilikçi yaklaşımlarla halkımızın yanında olacağız” diye konuştu. Yeni nesil siyaset anlayışında geleceğin teminatı olan gençleri ayrı bir yere koyduğunu kaydeden Yaşar, “Girişimci gençlerin fikirlerini hayata geçirmelerini sağlamak amacıyla DOKA, DOKAP, TKDK, AB gibi karşılıksız hibe desteği veren kurumlara sunulmak üzere uzmanlarla birlikte projeler geliştirilecek. Gençlerin şehir yönetiminde daha etkin ve verimli bir şekilde yer almasının önünü açacağız. Teknolojiden en iyi şekilde yararlanmak suretiyle akıllı şehir uygulamalarını Bulancak'la tanıştırmak istiyorum. Günümüz dünyasında teknoloji, her alanda olduğu gibi kamu hizmetlerinde de vazgeçilmez bir rol oynasa da biz her şeyden önce sosyal sorumluluğu merkeze alarak, hep birlikte, daha yaşanabilir, daha huzurlu ve daha adil bir Bulancak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Bulancak İl Genel Meclis Üyesi Adayı Erdinç Yaşar, “Daha yaşanabilir ve modern bir Bulancak için yeni nesil bir siyaset tarzı ile karşınızda olacağım” dedi.

Pazar günü gerçekleşecek seçimlerde vatandaşlardan destek bekleyen Yaşar, “Kamu hizmetleri, sadece fiziksel projelerle sınırlı değildir. Toplumsal dayanışmayı ve eşitliği teşvik eden sosyal projeler de yeni nesil hizmet anlayışının bir parçasıdır. Eğitimden sağlığa, kültürden spora her alanda toplumun her kesimine ulaşmayı amaçlıyoruz. Yeni nesil siyaset anlayışımızda, sadece altyapı hizmetleri değil, aynı zamanda şehirlerimizi daha yaşanabilir, sürdürülebilir ve teknolojik olarak ileriye taşıyacak, yenilikçi yaklaşımlarla halkımızın yanında olacağız” diye konuştu.

Yeni nesil siyaset anlayışında geleceğin teminatı olan gençleri ayrı bir yere koyduğunu kaydeden Yaşar, “Girişimci gençlerin fikirlerini hayata geçirmelerini sağlamak amacıyla DOKA, DOKAP, TKDK, AB gibi karşılıksız hibe desteği veren kurumlara sunulmak üzere uzmanlarla birlikte projeler geliştirilecek. Gençlerin şehir yönetiminde daha etkin ve verimli bir şekilde yer almasının önünü açacağız. Teknolojiden en iyi şekilde yararlanmak suretiyle akıllı şehir uygulamalarını Bulancak'la tanıştırmak istiyorum. Günümüz dünyasında teknoloji, her alanda olduğu gibi kamu hizmetlerinde de vazgeçilmez bir rol oynasa da biz her şeyden önce sosyal sorumluluğu merkeze alarak, hep birlikte, daha yaşanabilir, daha huzurlu ve daha adil bir Bulancak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.