Bulancak'ta İftar Programları başladı

SİYASET 16.03.2024 - 22:54, Güncelleme: 16.03.2024 - 22:54 4723+ kez okundu.
 

Bulancak'ta İftar Programları başladı

31 Mart Seçimlerinin Ramazan ayına denk gelmesi nedeni ile İftar Programlarına başlayan AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, Cuma akşamı Duacıoğlu Mahallesinde başladığı iftar programına Kızılot Mahallesinde devam etti.
Kızılot Mahallesinde vatandaşların daveti üzerine iftar programı gerçekleştirdiklerini açıklayan Başkan Adayı Emrullah Guguk’a, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti. Başkan Adayı Guguk burada yaptığı konuşmada, “İftar programına bizleri davet eden, samimiyetle karşılayan ve destek herkese teşekkür ediyorum” dedi. Seçimlerle alakalı bir konuşma da gerçekleştiren Başkan Adayı Guguk, “Geçtiğimiz günlerde yeni dönem için projelerimizi açıklamıştık. Son olarak yerinde Büyük Liman Projemizi vatandaşlarımıza anlattık. 2029 vizyonumuz doğrultusunda; içerisinde fuaye alanı, balıkçı barınakları, marina, restorant, mesire alanı, bisiklet-yürüyüş yolu, basketbol, futbol ve bir çok spor branşlarını içinde barındıran, etkinliklerin yapılabileceği ilçemize nefes olabilecek projemizi sizlerin hizmetine sunacağız” dedi.        
31 Mart Seçimlerinin Ramazan ayına denk gelmesi nedeni ile İftar Programlarına başlayan AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Emrullah Guguk, Cuma akşamı Duacıoğlu Mahallesinde başladığı iftar programına Kızılot Mahallesinde devam etti.

Kızılot Mahallesinde vatandaşların daveti üzerine iftar programı gerçekleştirdiklerini açıklayan Başkan Adayı Emrullah Guguk’a, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi Adayları eşlik etti.

Başkan Adayı Guguk burada yaptığı konuşmada, “İftar programına bizleri davet eden, samimiyetle karşılayan ve destek herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Seçimlerle alakalı bir konuşma da gerçekleştiren Başkan Adayı Guguk, “Geçtiğimiz günlerde yeni dönem için projelerimizi açıklamıştık. Son olarak yerinde Büyük Liman Projemizi vatandaşlarımıza anlattık. 2029 vizyonumuz doğrultusunda; içerisinde fuaye alanı, balıkçı barınakları, marina, restorant, mesire alanı, bisiklet-yürüyüş yolu, basketbol, futbol ve bir çok spor branşlarını içinde barındıran, etkinliklerin yapılabileceği ilçemize nefes olabilecek projemizi sizlerin hizmetine sunacağız” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.