Manisa Gördes’te çocuklara Kültür ve Sanat Merkezi

GÜNDEM 28.02.2024 - 10:27, Güncelleme: 28.02.2024 - 10:27 1553+ kez okundu.
 

Manisa Gördes’te çocuklara Kültür ve Sanat Merkezi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gördes’te, Sevgi Parkı içinde yapımına başlanan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Törene, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, diğer davetliler ve vatandaşlar katıldı.
Başkan Cengiz Ergün, “ Çocuklarımız, geleceğimizin güvencesi. Onların mutluluğu ve huzuru en önemli önceliğimiz. Bu düşünceden hareketle ilimiz genelinde 19 adet Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa ettik. Bu Merkezlerimizde; 4-12 yaş arasındaki çocuklarımıza okul öncesi, matematik, İngilizce, resim, satranç, akıl ve zeka oyunları, hızlı okuma, drama, Türkçe, keman, gitar, bale, cimnastik, hafıza geliştirme, mental aritmetik ve halkoyunları branşlarında eğitimler veriliyor” dedi. 4 Derslikli İnşa Edilecek “Bugün de bu güzide merkezimizi Gördesli çocuklarımıza kazandırmanın hayırlısıyla ilk adımını atıyoruz.  Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa etmek için hızla çalışmaları başlattık. İhale süreçlerinin ardından çok şükür, bugün temel atma aşamasına geldik. 4 derslikli merkezimizde Gördesli çocuklarımıza 15 branşta hizmet verecek bu güzel yuvamızı inşallah en kısa sürede tamamlayacağız” dedi. Yeni Dönemde Kreşler Geliyor Manisa’lıların teveccüh gösterip, 5 yıl daha şehri yönetme görevi vermesi durumunda, çocuklar için projeler üretmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Ergün, “Yeni dönemde Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerimizde eğitim güçlüğü çeken 4-12 yaş arasındaki özel çocuklarımızın da eğitim almasını sağlayacağız. Buradaki amacımız, ailelerimizin çocuklarını güvenle bırakabileceği bir eğitim yuvası kazandırmak. Bunun yanında çocuklarımıza okul öncesi kaliteli eğitim vermek için yeni bakımevi ve kreşler yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gördes’te, Sevgi Parkı içinde yapımına başlanan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Törene, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, diğer davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Cengiz Ergün, “ Çocuklarımız, geleceğimizin güvencesi. Onların mutluluğu ve huzuru en önemli önceliğimiz. Bu düşünceden hareketle ilimiz genelinde 19 adet Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa ettik. Bu Merkezlerimizde; 4-12 yaş arasındaki çocuklarımıza okul öncesi, matematik, İngilizce, resim, satranç, akıl ve zeka oyunları, hızlı okuma, drama, Türkçe, keman, gitar, bale, cimnastik, hafıza geliştirme, mental aritmetik ve halkoyunları branşlarında eğitimler veriliyor” dedi.

4 Derslikli İnşa Edilecek

“Bugün de bu güzide merkezimizi Gördesli çocuklarımıza kazandırmanın hayırlısıyla ilk adımını atıyoruz.  Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi inşa etmek için hızla çalışmaları başlattık. İhale süreçlerinin ardından çok şükür, bugün temel atma aşamasına geldik. 4 derslikli merkezimizde Gördesli çocuklarımıza 15 branşta hizmet verecek bu güzel yuvamızı inşallah en kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Yeni Dönemde Kreşler Geliyor

Manisa’lıların teveccüh gösterip, 5 yıl daha şehri yönetme görevi vermesi durumunda, çocuklar için projeler üretmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Ergün, “Yeni dönemde Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerimizde eğitim güçlüğü çeken 4-12 yaş arasındaki özel çocuklarımızın da eğitim almasını sağlayacağız. Buradaki amacımız, ailelerimizin çocuklarını güvenle bırakabileceği bir eğitim yuvası kazandırmak. Bunun yanında çocuklarımıza okul öncesi kaliteli eğitim vermek için yeni bakımevi ve kreşler yapmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.