Minikler, kendi pizzalarını yapıp yediler

EĞİTİM 18.01.2024 - 17:19, Güncelleme: 18.01.2024 - 17:24 7712+ kez okundu.
 

Minikler, kendi pizzalarını yapıp yediler

Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulu öğrencileri sosyal etkinlikler kapsamında Bulancak’ta hizmet veren bir pizzacıda kendi pizzalarını yapıp yediler.
Anaokulunun Minik Tırtıllar sınıfı öğretmeni Emel Uğurlu öğrencileri ile birlikte hem eğlenirken hem de lezzetli bir etkinlik yaptı. Öğrenciler minik elleri ile hamuru yoğurdu, sosu sürdü ve sevdikleri malzemeleri kendileri seçti. Sonra, öğretmenleri onlara yardım ederek pizzalarını pişirdiler. Öğrenciler, kendi elleriyle yaptıkları pizzaları büyük bir iştahla yediler. Öğrenciler bu etkinlik sayesinde hem yaratıcılıklarını hem de işbirliği becerilerini geliştirdiler. Ayrıca, sağlıklı beslenmenin önemini de öğrendiler. Minik Tırtıllar sınıfı öğretmeni Emel Uğurlu; ‘Anaokulu öğretmeni olarak, sosyal etkinliklerin çocukların gelişimine katkı sağladığına inanıyorum. Bu nedenle, sınıfımdaki öğrencilerle birlikte bir yemek yapma etkinliği düzenledim. Öğrencilerim, sevdikleri malzemeleri seçerek kendi pizzalarını hazırladılar. Sonra, pizzalarını afiyetle yediler. Bu etkinlik sayesinde, öğrencilerim hem yaratıcılıklarını hem de el becerilerini geliştirirken, yemek yapmanın eğlenceli olduğunu ve sağlıklı beslenmenin önemini öğrendiler. Etkinliğimizi 'kendileri yaptı kendileri yedi' sloganıyla özetleyebiliriz’ dedi.
Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulu öğrencileri sosyal etkinlikler kapsamında Bulancak’ta hizmet veren bir pizzacıda kendi pizzalarını yapıp yediler.

Anaokulunun Minik Tırtıllar sınıfı öğretmeni Emel Uğurlu öğrencileri ile birlikte hem eğlenirken hem de lezzetli bir etkinlik yaptı.

Öğrenciler minik elleri ile hamuru yoğurdu, sosu sürdü ve sevdikleri malzemeleri kendileri seçti. Sonra, öğretmenleri onlara yardım ederek pizzalarını pişirdiler. Öğrenciler, kendi elleriyle yaptıkları pizzaları büyük bir iştahla yediler. Öğrenciler bu etkinlik sayesinde hem yaratıcılıklarını hem de işbirliği becerilerini geliştirdiler. Ayrıca, sağlıklı beslenmenin önemini de öğrendiler.

Minik Tırtıllar sınıfı öğretmeni Emel Uğurlu; ‘Anaokulu öğretmeni olarak, sosyal etkinliklerin çocukların gelişimine katkı sağladığına inanıyorum. Bu nedenle, sınıfımdaki öğrencilerle birlikte bir yemek yapma etkinliği düzenledim. Öğrencilerim, sevdikleri malzemeleri seçerek kendi pizzalarını hazırladılar. Sonra, pizzalarını afiyetle yediler. Bu etkinlik sayesinde, öğrencilerim hem yaratıcılıklarını hem de el becerilerini geliştirirken, yemek yapmanın eğlenceli olduğunu ve sağlıklı beslenmenin önemini öğrendiler. Etkinliğimizi 'kendileri yaptı kendileri yedi' sloganıyla özetleyebiliriz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.