Anadolu Otoyolu'nun Düzce geçişinde sis görüş mesafesini düşürdü

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 29.12.2023 - 11:36, Güncelleme: 29.12.2023 - 11:36 1433+ kez okundu.
 

Anadolu Otoyolu'nun Düzce geçişinde sis görüş mesafesini düşürdü

Anadolu Otoyolu'nun Düzce geçişinde sis etkili oldu.
Bölgede gece saatlerinde başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırdı. Sis nedeniyle otoyolun Gölyaka, Elmacık, Çiftlik, Turaplar, Hacıahmetler, Beyköy ve Kaynaşlı mevkilerinde görüş mesafesi düştü. Güzergahta ring halinde görev yapan trafik, jandarma ve Karayolları ekipleri, sürücüleri sise karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kent merkezi ile D-100 kara yolunda da sis görüldü.  
Anadolu Otoyolu'nun Düzce geçişinde sis etkili oldu.

Bölgede gece saatlerinde başlayan sis, sabah saatlerinde yoğunluğunu artırdı.

Sis nedeniyle otoyolun Gölyaka, Elmacık, Çiftlik, Turaplar, Hacıahmetler, Beyköy ve Kaynaşlı mevkilerinde görüş mesafesi düştü.

Güzergahta ring halinde görev yapan trafik, jandarma ve Karayolları ekipleri, sürücüleri sise karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kent merkezi ile D-100 kara yolunda da sis görüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.