49 sanatçıdan 100. Yıl Karma Seramik ve Cam Sergisi

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2023 - 11:46, Güncelleme: 16.11.2023 - 11:46 7230+ kez okundu.
 

49 sanatçıdan 100. Yıl Karma Seramik ve Cam Sergisi

49 sanatçıdan 100. Yıl Karma Seramik ve Cam Sergisi
Samsun’da, 49 sanatçının seramik ve cam eserlerle katıldığı “100. Yıl Karma Seramik ve Cam Sergisi” açıldı. Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi(GSF) Seramik ve Cam Bölümü tarafından 100. Yıl Karma Seramik ve Cam Sergisi düzenlendi. GSF Sanat Galerisinde düzenlenen ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın da katıldığı sergide açılış konuşmalarını Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Başkanı Doç. Dr. Tamer Aslan ve sonrasında Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Seylan yaptı. Türkiye’nin her bölgesinden seramik ve cam sanatçılarının katıldığı sergiye, sanatseverler büyük ilgi gösterdi.
49 sanatçıdan 100. Yıl Karma Seramik ve Cam Sergisi

Samsun’da, 49 sanatçının seramik ve cam eserlerle katıldığı “ 100. Yıl Karma Seramik ve Cam Sergisi” açıldı.

Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi(GSF) Seramik ve Cam Bölümü tarafından 100. Yıl Karma Seramik ve Cam Sergisi düzenlendi. GSF Sanat Galerisinde düzenlenen ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın da katıldığı sergide açılış konuşmalarını Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Başkanı Doç. Dr. Tamer Aslan ve sonrasında Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Seylan yaptı.

Türkiye’nin her bölgesinden seramik ve cam sanatçılarının katıldığı sergiye, sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.