İl Tarım Müdürlüğü Ekipleri İzmir Körfezindeki denetimleri aksatmıyor

ASAYİŞ 03.03.2024 - 14:58, Güncelleme: 03.03.2024 - 14:58 3796+ kez okundu.
 

İl Tarım Müdürlüğü Ekipleri İzmir Körfezindeki denetimleri aksatmıyor

İl Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri, İzmir Körfezi’nde Su Ürünlerinin Korunması için Denetim Çalışmaları aralıksız sürdürüyor.
İl Müdürü Mustafa Şahin’de çalışmalara katıldı ve , körfezdeki su ürünleri neslinin korunması, su ürünleri üretiminde sürdürülebilirliğin sağlanması, su ürünleri potansiyelinin verimli şekilde kullanılması ve yasa dışı, kayıt dışı ve düzensiz avcılığın önlenmesi kapsamında, ait Reis bey isimli görev/devriye gemisiyle birlikte kontrol ve denetim çalışmalarını yerinde izledi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlgili kurumlar ile koordineli olarak yasadışı su ürünleri avcılığı ile mücadelemiz 7/24 hız kesmeden sürdürüleceğini belirtti.  
İl Tarım Orman Müdürlüğü ekipleri, İzmir Körfezi’nde Su Ürünlerinin Korunması için Denetim Çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

İl Müdürü Mustafa Şahin’de çalışmalara katıldı ve , körfezdeki su ürünleri neslinin korunması, su ürünleri üretiminde sürdürülebilirliğin sağlanması, su ürünleri potansiyelinin verimli şekilde kullanılması ve yasa dışı, kayıt dışı ve düzensiz avcılığın önlenmesi kapsamında, ait Reis bey isimli görev/devriye gemisiyle birlikte kontrol ve denetim çalışmalarını yerinde izledi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İlgili kurumlar ile koordineli olarak yasadışı su ürünleri avcılığı ile mücadelemiz 7/24 hız kesmeden sürdürüleceğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.