İhsaniye’nin en genç muhtar adayı

GÜNDEM 03.08.2023 - 17:16, Güncelleme: 03.08.2023 - 17:16 6505+ kez okundu.
 

İhsaniye’nin en genç muhtar adayı

Bulancak’ın en büyük mahallesi olan İhsaniye Mahallesinin en genç muhtar adayı Erdi Azgı, Muhtar adalığını açıkladı.
30 yaşındaki Bulancak’ın genç esnaflarından ERD Garage sahibi Erdi Azgı, 31 Mart 2024 seçimlerinde gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimlerinde doğup büyüdüğü mahalleden Muhtar Adayı olduğunu söyledi. Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Muhtar Adayı Erdi Azgı, muhtarlık görevinin önemli bir görev olduğunu ve mahallesine hizmet etmek istediğini ifade etti. İhsaniye Mahallesinin en genç Muhtar Adayı Azgı, “Bu görev bir bayrak yarışıdır. Bu zamana kadar mahallemize hizmet eden tüm muhtar ve azalarımıza teşekkür ediyoruz. Yapılacak seçimlerde mahallemizin sorunlarına çözüm üretmek, gençlerimizle istişare yaparak mahallemize ve ilçemize katkı sağlamak istiyorum. Azalarımızla birlikte kısa süre sonra mahalle sakinlerimize ziyaretlerimize başlayacağız. Tüm İhsaniye Mahallesi sakinlerinin desteğini bekliyorum” dedi.  
Bulancak’ın en büyük mahallesi olan İhsaniye Mahallesinin en genç muhtar adayı Erdi Azgı, Muhtar adalığını açıkladı.

30 yaşındaki Bulancak’ın genç esnaflarından ERD Garage sahibi Erdi Azgı, 31 Mart 2024 seçimlerinde gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimlerinde doğup büyüdüğü mahalleden Muhtar Adayı olduğunu söyledi.

Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ile görüşen Muhtar Adayı Erdi Azgı, muhtarlık görevinin önemli bir görev olduğunu ve mahallesine hizmet etmek istediğini ifade etti.

İhsaniye Mahallesinin en genç Muhtar Adayı Azgı, “Bu görev bir bayrak yarışıdır. Bu zamana kadar mahallemize hizmet eden tüm muhtar ve azalarımıza teşekkür ediyoruz. Yapılacak seçimlerde mahallemizin sorunlarına çözüm üretmek, gençlerimizle istişare yaparak mahallemize ve ilçemize katkı sağlamak istiyorum. Azalarımızla birlikte kısa süre sonra mahalle sakinlerimize ziyaretlerimize başlayacağız. Tüm İhsaniye Mahallesi sakinlerinin desteğini bekliyorum” dedi.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.