İBB'nin kilit ismi! Herkes onu merak ediyor...

SİYASET 29.01.2024 - 23:58, Güncelleme: 30.01.2024 - 00:08 5969+ kez okundu.
 

İBB'nin kilit ismi! Herkes onu merak ediyor...

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde AK Parti'nin İBB Adayı Murat Kurum'un yanında ki o isim gündemden düşmüyor.
İBB Başkan Adayı Kurum'un hemen hemen her programında yer alan AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Giresunlu hemşehrimiz Hasan Turan, tanımayanlar tarafından merak konusu oldu.  31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Murat Kurum'un neredeyse tüm program ve ziyaretlerine katılan İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Giresunlu hemşehrimiz Hasan Turan, daha önce Giresun Federasyonu Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Daha önce de bir çok defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programlarında yer alan Turan, 2016 yılında hayatını kaybeden efsane boksör Muhammed Ali’nin tabutunu da taşıyan tek Türk olmuş, ABD’de düzenlenen cenaze törenine katılmış ve Muhammed Ali’nin tabutunu taşımıştı. Seçim çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a eşlik eden Turan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul’da hava buz, Pazartesi pazarında yüzler sıcak. Sultangazi Habibler Mahallesi Pazartesi Pazarında vatandaşlarımız ve esnafımızla kucaklaştık. Vatandaşlarımız Murat başkanımızı bağırlarına bastı, 31 Mart'ı sabırsızlıkla beklediklerini belirttiler" ifadelerini kullandı. Hasan Turan kimdir? 26., 27. ve 28. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, 1967 yılında Giresun'un Bulancak ilçesinde dünyaya geldi. Babasının adı Mehmet Turan, annesinin adı Melehat Turan'dır. İlk, orta ve lise öğrenimini Piraziz’de tamamlayan Turan, İşletme Fakültesini bitirdi. Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi Ana Bilim Dalında, yönetim ve organizasyon alanında, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü İşletme Bölümünde de liderliğin siyaset biliminde ki uygulaması alanında yüksek lisans yaptı. İstanbul’da reklam-organizasyon sektöründe ticari faaliyetlerde bulunan Turan, İTO Basın Yayın Meslek Komitesi Üyeliği yaptı. Yerel ve ulusal sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Gazete ve dergilerde gezi notları ve makaleleri yayımlandı. Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Giresun Vakfı Yüksek İstişare Konseyi Üyesi ve uzun yıllar başkanlığını yaptığı Giresun Federasyonunun onursal Genel Başkanıdır. Sporcu ve antrenör olarak Uzak Doğu sporlarıyla ilgilendi. AK Parti Güngören ve Gaziosmanpaşa Belediyeleri Meclis Üyesi ve Grup Yönetim Kurulu Üyesi olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği yaptı. 26., 27. ve 28. Dönemde İstanbul Milletvekili seçilen Turan, KİT Komisyonu ve Dışişleri Komisyonu Üyeliği, Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı yaptı. 27. Dönem 1. Yasama Yılında TBMM İdare Amirliği görevini üstlendi. AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcılığı, AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı ve AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü.   Halen TBMM İdare Amiri ve Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı olan Turan, evli ve 2 çocuk babasıdır.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak seçimlerde AK Parti'nin İBB Adayı Murat Kurum'un yanında ki o isim gündemden düşmüyor.

İBB Başkan Adayı Kurum'un hemen hemen her programında yer alan AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Giresunlu hemşehrimiz Hasan Turan, tanımayanlar tarafından merak konusu oldu. 

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek Mahalli İdareler seçimlerinde AK Parti tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Murat Kurum'un neredeyse tüm program ve ziyaretlerine katılan İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Giresunlu hemşehrimiz Hasan Turan, daha önce Giresun Federasyonu Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Daha önce de bir çok defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programlarında yer alan Turan, 2016 yılında hayatını kaybeden efsane boksör Muhammed Ali’nin tabutunu da taşıyan tek Türk olmuş, ABD’de düzenlenen cenaze törenine katılmış ve Muhammed Ali’nin tabutunu taşımıştı.

Seçim çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a eşlik eden Turan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul’da hava buz, Pazartesi pazarında yüzler sıcak. Sultangazi Habibler Mahallesi Pazartesi Pazarında vatandaşlarımız ve esnafımızla kucaklaştık. Vatandaşlarımız Murat başkanımızı bağırlarına bastı, 31 Mart'ı sabırsızlıkla beklediklerini belirttiler" ifadelerini kullandı.

Hasan Turan kimdir?

26., 27. ve 28. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, 1967 yılında Giresun'un Bulancak ilçesinde dünyaya geldi.

Babasının adı Mehmet Turan, annesinin adı Melehat Turan'dır.

İlk, orta ve lise öğrenimini Piraziz’de tamamlayan Turan, İşletme Fakültesini bitirdi. Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi Ana Bilim Dalında, yönetim ve organizasyon alanında, Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü İşletme Bölümünde de liderliğin siyaset biliminde ki uygulaması alanında yüksek lisans yaptı. İstanbul’da reklam-organizasyon sektöründe ticari faaliyetlerde bulunan Turan, İTO Basın Yayın Meslek Komitesi Üyeliği yaptı. Yerel ve ulusal sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Gazete ve dergilerde gezi notları ve makaleleri yayımlandı. Türkiye Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Giresun Vakfı Yüksek İstişare Konseyi Üyesi ve uzun yıllar başkanlığını yaptığı Giresun Federasyonunun onursal Genel Başkanıdır. Sporcu ve antrenör olarak Uzak Doğu sporlarıyla ilgilendi. AK Parti Güngören ve Gaziosmanpaşa Belediyeleri Meclis Üyesi ve Grup Yönetim Kurulu Üyesi olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği yaptı.

26., 27. ve 28. Dönemde İstanbul Milletvekili seçilen Turan, KİT Komisyonu ve Dışişleri Komisyonu Üyeliği, Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanlığı yaptı. 27. Dönem 1. Yasama Yılında TBMM İdare Amirliği görevini üstlendi. AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcılığı, AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı ve AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüttü.

 

Halen TBMM İdare Amiri ve Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı olan Turan, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.