Yıldız Haber
Yıldız Haber
Bulutlu
Giresun · 21°C
Bizi Takip Edin
11 Ağustos 2026 - 14:49

Hüseyin Alkan, Bakan Kurum ile Giresun’u masaya yatırdı

AK Parti Giresun İl Başkanı Hüseyin Alkan, belediye başkanlarıyla birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi.

0 Okunma 0 Paylaşım
Hüseyin Alkan, Bakan Kurum ile Giresun’u masaya yatırdı

Görüşmede Giresun’a kazandırılması planlanan yatırımlar ve devam eden projeler ele alındı.

AK Parti Giresun İl Başkanı Hüseyin Alkan, belediye başkanlarıyla birlikte Bakan Murat Kurum’u ziyaret ederek Giresun’un yatırım gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede, kent genelinde devam eden projelerin son durumu ile önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar masaya yatırıldı.

Hüseyin Alkan, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, belediye başkanlarımızla birlikte Giresun’umuza kazandırılacak yeni yatırımları ve devam eden projelerimizi kapsamlı şekilde değerlendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin, Giresun’un yatırım taleplerinin ilgili bakanlık nezdinde takip edilmesi açısından önem taşıdığı belirtildi.

 

#giresun #bakanı #çevre

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!