Hülya Koçyiğit Giresun'a geliyor!

KÜLTÜR (AA) - Anadolu Ajansı | 13.10.2023 - 22:23, Güncelleme: 13.10.2023 - 22:26 18611+ kez okundu.
 

Hülya Koçyiğit Giresun'a geliyor!

Gİresun'da sinema gösterileri ve söyleşileri gerçekleştirildiği Üçüncü Mekan Film günleri başladı.
GİRESUN (AA) - Giresun'da sinema gösterileri ve söyleşilerin gerçekleştirildiği Üçüncü Mekan Film Günleri başladı. Giresun Belediyesince Tarihi Millet Bahçesi'nde organize edilen etkinliğin ilk gününde Ceviz Ağacı filmi sinemaseverlerle buluşurken "Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye'de Sinema, Sinema Salonları ve Seyir" konulu söyleşi gerçekleştirildi. 15 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek olan etkinlikte Yılanların Öcü ve Gelin adlı filmler de izleyicilerle buluşacak. Türk sinemasının usta sanatçısı Hülya Koçyiğit ve yönetmen, şair, yazar Faysal Soysal da etkinliğe katılacak. Prof. Dr. Aydan Özsoy, Doç. Dr. Yasin Söğüt, Doç. Dr. Aydın Çam, Dr. Mehtap Özsoy, Dr. Deniz Kurtyılmaz ve Dr. Erdal Yıldırım ise söyleşi programlarında sanatseverler ile bulaşacak. Dijitalleşme Etkisi ve İnteraktif Filmler Atölyesi, Metin Erksan Sinema Atölyesi, Oyunculuğun Sinemada ve Tiyatroda Estetize Edilmesi Atölyesi ile Türkiye'de Festival Filmleri ve Film Yapım Süreçleri Atölyeleri'ne vatandaşlar katılım sağlayabilecek.    
Gİresun'da sinema gösterileri ve söyleşileri gerçekleştirildiği Üçüncü Mekan Film günleri başladı.

GİRESUN (AA) - Giresun'da sinema gösterileri ve söyleşilerin gerçekleştirildiği Üçüncü Mekan Film Günleri başladı.

Giresun Belediyesince Tarihi Millet Bahçesi'nde organize edilen etkinliğin ilk gününde Ceviz Ağacı filmi sinemaseverlerle buluşurken "Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye'de Sinema, Sinema Salonları ve Seyir" konulu söyleşi gerçekleştirildi.

15 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek olan etkinlikte Yılanların Öcü ve Gelin adlı filmler de izleyicilerle buluşacak.

Türk sinemasının usta sanatçısı Hülya Koçyiğit ve yönetmen, şair, yazar Faysal Soysal da etkinliğe katılacak.

Prof. Dr. Aydan Özsoy, Doç. Dr. Yasin Söğüt, Doç. Dr. Aydın Çam, Dr. Mehtap Özsoy, Dr. Deniz Kurtyılmaz ve Dr. Erdal Yıldırım ise söyleşi programlarında sanatseverler ile bulaşacak.

Dijitalleşme Etkisi ve İnteraktif Filmler Atölyesi, Metin Erksan Sinema Atölyesi, Oyunculuğun Sinemada ve Tiyatroda Estetize Edilmesi Atölyesi ile Türkiye'de Festival Filmleri ve Film Yapım Süreçleri Atölyeleri'ne vatandaşlar katılım sağlayabilecek.

 

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.