HEM yılsonu sergisi açıldı

YAŞAM 01.06.2023 - 15:41, Güncelleme: 01.06.2023 - 15:41 4844+ kez okundu.
 

HEM yılsonu sergisi açıldı

Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Kursları yılsonu sergisi 1 Haziran Perşembe günü Bulancak Cumhuriyet meydanında yapılan törenle açıldı.
2022-2023 Yılı eğitim öğretim döneminde Hayat Boyu Öğrenme Kursları kapsamında HEM müdürlüğünün açtığı kurslara katılanların yaptığı ürünlerin yer aldığı sergi Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkan Yardımcıları Emrullah Guguk, Bahtiyar Hüsem, Selçuk Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Ersin Erkut, GRÜ Bulancak UBYO Müdürü Doç. Dr. Oktay Karaman, bazı daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ile çok sayıda vatandaşın katılımı ile açıldı. Sergi öğrencilerin halk oyunları gösterisi, Bulancak Belediyesi Mehteran ekibinin gösterisi ile devam etti. HEM Müdürü Mehmet Ekizoğlu, yaptığı konuşmada HEM olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, kursiyerlere ve katılımcılara teşekkür etti. Bu konuşmadan sonra sergisinin açılışını Kaymakam Koç, Başkan Yardımcıları Guguk, Hüsem, Türkmen,  İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Ersin Erkut, GRÜ Bulancak UBYO Müdürü Doç. Dr. Oktay Karaman birlikte yaptı. Açılış sonrası davetliler kursiyerlerin yaptıkları çok sayıda el ürünü ve ev işi ürünü stantlarını gezerek ürün sahiplerinden bilgi aldı. HEM sergisinde çeşitli tarzda resimler, seramik ürünleri, yapma çiçek, bez yapımı ürünler, ağaç yapımı malzemeler, yaş ve kuru pasta ile yöresel yemek çeşitleri, konfeksiyon ve tuhafiye ürünleri, el örgüsü işler yer aldı. Sergi hafta sonuna kadar açık kalacak.
Bulancak Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenme Kursları yılsonu sergisi 1 Haziran Perşembe günü Bulancak Cumhuriyet meydanında yapılan törenle açıldı.

2022-2023 Yılı eğitim öğretim döneminde Hayat Boyu Öğrenme Kursları kapsamında HEM müdürlüğünün açtığı kurslara katılanların yaptığı ürünlerin yer aldığı sergi Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak Belediye Başkan Yardımcıları Emrullah Guguk, Bahtiyar Hüsem, Selçuk Türkmen, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Ersin Erkut, GRÜ Bulancak UBYO Müdürü Doç. Dr. Oktay Karaman, bazı daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ile çok sayıda vatandaşın katılımı ile açıldı.

Sergi öğrencilerin halk oyunları gösterisi, Bulancak Belediyesi Mehteran ekibinin gösterisi ile devam etti. HEM Müdürü Mehmet Ekizoğlu, yaptığı konuşmada HEM olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, kursiyerlere ve katılımcılara teşekkür etti. Bu konuşmadan sonra sergisinin açılışını Kaymakam Koç, Başkan Yardımcıları Guguk, Hüsem, Türkmen,  İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Jandarma İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Ersin Erkut, GRÜ Bulancak UBYO Müdürü Doç. Dr. Oktay Karaman birlikte yaptı. Açılış sonrası davetliler kursiyerlerin yaptıkları çok sayıda el ürünü ve ev işi ürünü stantlarını gezerek ürün sahiplerinden bilgi aldı. HEM sergisinde çeşitli tarzda resimler, seramik ürünleri, yapma çiçek, bez yapımı ürünler, ağaç yapımı malzemeler, yaş ve kuru pasta ile yöresel yemek çeşitleri, konfeksiyon ve tuhafiye ürünleri, el örgüsü işler yer aldı. Sergi hafta sonuna kadar açık kalacak.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Erkan DEMİR
(02.06.2023 11:14 - #73139)
Merhabalar, Umarım bu eleştirim sayfanızda yayınlanır ve gerekli merciler bunları okur. Dün gerçekleştirilen sergide o sıcakta çocuklarımızı saatlerce bekletip sonrada gösterilerini dahi izlemeden sergiyi gezip ayrılan kamu görevlilerine ve yetkililere yazıklar olsun. Hiç kimseye saygı sevgi kalmamış. Gerçekten yazıklar olsun. Bu arada okullardan gösteri yapmaları için öğrenci isteyip sonra da bu çocuklarımızın gösterilerini izlemeyenlere bir kelam bile etmeyen Halk eğitim müdürüne de yazıklar olsun. Geleceğimiz olan çocuklarımıza gereken şefkati ve sevgiyi gösteremeyenlerden bu millete ve vatana asla ama asla fayda gelmez. Umarım okursunuz...
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.