Hekim ve Sağlık Çalışanlarının Bayramını kutladılar

YAŞAM 14.03.2022 - 17:39, Güncelleme: 14.03.2022 - 17:39 32548+ kez okundu.
 

Hekim ve Sağlık Çalışanlarının Bayramını kutladılar

Deva Partisi Merkez İlçe Başkanlığı, İl Başkanı Özgür OKUSAL başkanlığında 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile sağlık ocaklarını ziyarette bulundu.
Merkez ilçe başkanı Onur Saldun DURMUŞ yapmış olduğu açıklamada; sağlıklı bir toplum için yılın her günü, her saati büyük bir sabır ve özveri ile çalışan, insan yaşamını her şeyin üstünde tutup kendini insanlığa adayan tüm hekimler ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını içtenlikle kutlayıp verdikleri sonsuz emek ve çaba için teşekkürlerini iletti. Özellikle covid19 salgını ile başlayan pandemi döneminde fedakar hizmetleri ile toplumun ayakta kalabilmesi için verdikleri mücadelenin asla unutulmayacağını belirten Durmuş, bu dönemde yaşamlarını yitirmiş tüm sağlık çalışanlarının aileleri ile sevenlerine toplum adına tekrar başsağlığında bulunup, minnettar olduklarını ve bu çabanın hiç bir zaman unutulmayacağını ifade etti. Ayrıca son yıllarda artarak devam etmekte olan sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Durmuş, şiddete toplum olarak dur denilmesi gerektiğini belirtti.
Deva Partisi Merkez İlçe Başkanlığı, İl Başkanı Özgür OKUSAL başkanlığında 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile sağlık ocaklarını ziyarette bulundu.

Merkez ilçe başkanı Onur Saldun DURMUŞ yapmış olduğu açıklamada; sağlıklı bir toplum için yılın her günü, her saati büyük bir sabır ve özveri ile çalışan, insan yaşamını her şeyin üstünde tutup kendini insanlığa adayan tüm hekimler ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını içtenlikle kutlayıp verdikleri sonsuz emek ve çaba için teşekkürlerini iletti.

Özellikle covid19 salgını ile başlayan pandemi döneminde fedakar hizmetleri ile toplumun ayakta kalabilmesi için verdikleri mücadelenin asla unutulmayacağını belirten Durmuş, bu dönemde yaşamlarını yitirmiş tüm sağlık çalışanlarının aileleri ile sevenlerine toplum adına tekrar başsağlığında bulunup, minnettar olduklarını ve bu çabanın hiç bir zaman unutulmayacağını ifade etti. Ayrıca son yıllarda artarak devam etmekte olan sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Durmuş, şiddete toplum olarak dur denilmesi gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.