Hedef galibiyet

SPOR 10.12.2021 - 17:56, Güncelleme: 10.12.2021 - 17:56 2217+ kez okundu.
 

Hedef galibiyet

12 Aralık Pazar günü deplasmanda Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak olan GZT Giresunspor hazırlıklarına tamamladı.
Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken ve parmakla gösterilen bir ekip haline gelen Yeşil-beyazlılar kendi aralarında yaptığı çift kalede Adana Demirspor müsabakasının provasını gerçekleştirdi. Yeşil beyazlılar son provasının ardından Cuma akşamı istirahate çekilirken, Çotanaklar deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçı için 11 Aralık Cumartesi günü 10:45'te Giresun'dan havayolu ile Adana’ya giderek burada kampa girecek. Temsilcimiz Pazar günü havayolu ile şehre geri dönecek.
12 Aralık Pazar günü deplasmanda Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak olan GZT Giresunspor hazırlıklarına tamamladı.

Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken ve parmakla gösterilen bir ekip haline gelen Yeşil-beyazlılar kendi aralarında yaptığı çift kalede Adana Demirspor müsabakasının provasını gerçekleştirdi.

Yeşil beyazlılar son provasının ardından Cuma akşamı istirahate çekilirken, Çotanaklar deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçı için 11 Aralık Cumartesi günü 10:45'te Giresun'dan havayolu ile Adana’ya giderek burada kampa girecek. Temsilcimiz Pazar günü havayolu ile şehre geri dönecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.