Hastanede kitap okuma etkinliği düzenlendi

GÜNDEM 19.01.2022 - 16:00, Güncelleme: 19.01.2022 - 16:00 3350+ kez okundu.
 

Hastanede kitap okuma etkinliği düzenlendi

Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen kitap okuma etkinliği bu hafta Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleşti.
Giresun Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman Demirel, Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut'un ve İl Sağlık Müdürlüğü Yöneticilerinin katıldığı etkinliğe, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı, yöneticiler ve sağlık çalışanları da katıldı.  Giresun Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman Demirel, Belediye Başkanı Aytekin  Şenlikoğlu'nun selamını ileterek, günde 1 saat kitap okumanın önemini vurguladı ve bu konuda farkındalık oluşturmak için etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Abdurrahman Demirel sözlerini   "Bugün sizlerin misafiri olduk, 2 yıldır bizlerin kahrını çekiyorsunuz, çekmeye de devam ediyorsunuz, iyi ki varsınız"  diyerek tamamladı. İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut; toplumların gelişmişlik göstergelerinin başında kitap okuma oranlarındaki artışın geldiğini, kitap okumanın toplumdaki birçok sorunun çözülmesi yönünde insanların daha iyi iletişim kurmalarını sağladığını belirtti. Etkinliğin ev sahipliği için Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı'ya teşekkür etti. Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı etkinlik için Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'na, Giresun Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman Demirel' e, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut'a ve katılımları için hastane yöneticileri ile sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
Giresun Belediyesi tarafından düzenlenen kitap okuma etkinliği bu hafta Giresun Üniversitesi Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleşti.

Giresun Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman Demirel, Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut'un ve İl Sağlık Müdürlüğü Yöneticilerinin katıldığı etkinliğe, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı, yöneticiler ve sağlık çalışanları da katıldı. 


Giresun Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman Demirel, Belediye Başkanı Aytekin  Şenlikoğlu'nun selamını ileterek, günde 1 saat kitap okumanın önemini vurguladı ve bu konuda farkındalık oluşturmak için etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Abdurrahman Demirel sözlerini   "Bugün sizlerin misafiri olduk, 2 yıldır bizlerin kahrını çekiyorsunuz, çekmeye de devam ediyorsunuz, iyi ki varsınız"  diyerek tamamladı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut; toplumların gelişmişlik göstergelerinin başında kitap okuma oranlarındaki artışın geldiğini, kitap okumanın toplumdaki birçok sorunun çözülmesi yönünde insanların daha iyi iletişim kurmalarını sağladığını belirtti. Etkinliğin ev sahipliği için Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı'ya teşekkür etti.

Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Fazıl Kulaklı etkinlik için Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'na, Giresun Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman Demirel' e, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut'a ve katılımları için hastane yöneticileri ile sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.