Hastaları ile bütünleşen Uzman Doktor Necati Yılmaz

GÜNDEM 27.01.2024 - 15:29, Güncelleme: 27.01.2024 - 15:29 2679+ kez okundu.
 

Hastaları ile bütünleşen Uzman Doktor Necati Yılmaz

Giresun Piraziz'den olup 44 yıllık doktor İstanbul Gazi Osmanpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi Nükleer Tıp Merkezi Uzman Doktor Necati Yılmaz çok seviliyor.
Özellikle hizmet verdiği hastaları, meslektaşları ve mesai arkadaşları tarafından sevilen özverili, gayretli çalışmaları ve samimiyeti ile gönülleri kazanmış sevilen bir doktor. Yıldız Haber Gazetesi olarak aynı zamanda çocukluk arkadaşım olan Yılmaz; "Hastasını sabırla dinleyen, çözüm odaklı sorular soran, en ince ayrıntısına kadar irdeleyen ender bulunan doktorlardan biri olduğuna şahit oldum. Uzman Doktor Necati Yılmaz'ı çocukluk günlerinden bu yana tanıyan biri olarak mesleğinde 44 yılını çalışan doktorumuza uzun ömürler diliyorum.
Giresun Piraziz'den olup 44 yıllık doktor İstanbul Gazi Osmanpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi Nükleer Tıp Merkezi Uzman Doktor Necati Yılmaz çok seviliyor.

Özellikle hizmet verdiği hastaları, meslektaşları ve mesai arkadaşları tarafından sevilen özverili, gayretli çalışmaları ve samimiyeti ile gönülleri kazanmış sevilen bir doktor.

Yıldız Haber Gazetesi olarak aynı zamanda çocukluk arkadaşım olan Yılmaz; "Hastasını sabırla dinleyen, çözüm odaklı sorular soran, en ince ayrıntısına kadar irdeleyen ender bulunan doktorlardan biri olduğuna şahit oldum.

Uzman Doktor Necati Yılmaz'ı çocukluk günlerinden bu yana tanıyan biri olarak mesleğinde 44 yılını çalışan doktorumuza uzun ömürler diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.