HAKSEN, üyelerinin sorunlarına yardımcı oluyor

GÜNDEM 13.10.2022 - 15:26, Güncelleme: 13.10.2022 - 15:26 3851+ kez okundu.
 

HAKSEN, üyelerinin sorunlarına yardımcı oluyor

HAKSEN Konfederasyon Giresun İl Başkanı Serkan Yıldırım ve beraberindekiler, Dereli Hükümet Konağında bir dizi ziyaretler yaptılar.
HAKSEN Konfederasyon İl Başkanı ve üyelerinin ilk ziyareti Nüfus Müdürlüğü ve Adliye personellerine oldu. Ziyarette Başkan Yıldırım’a Eğitim Haksen İl Başkanı Tanju Kalıntaş, Büro Haksen İl Başkanı Serdar Pekdemir, Meteoroloji İş yeri Temsilcisi Aydın Yılmaz eşlik etti. Burada personellerin servis ve yemek sorununa çözüm aradıklarını ifade eden Başkan Yıldırım, yaptığı açıklamada, “üyelerimizin ortak ekonomik, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi hedefleyen her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayan  bu amaçların gerçekleştirilmesinde üyelerinin yanında duran bir sendika olarak, üyeleri olsun olmasın tüm personelin mağduriyetinin giderilmesi için gerekli mücadeleyi vereceğiz. Arkadaşlarımızın temel ihtiyacı olan servis ve yemek sorunu var. Bu sorunun çözümü noktasında yetkililerle yakın iletişim halindeyiz. İletilen taleplerin yerine getirilebilmesi için yoğun çaba harcıyoruz” dedi. Yapılan bu ziyaretlerin önemini vurgulayan Hükümet Konağı Personelleri ise HAKSEN Konfederasyonu İl Başkanı ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  
HAKSEN Konfederasyon Giresun İl Başkanı Serkan Yıldırım ve beraberindekiler, Dereli Hükümet Konağında bir dizi ziyaretler yaptılar.

HAKSEN Konfederasyon İl Başkanı ve üyelerinin ilk ziyareti Nüfus Müdürlüğü ve Adliye personellerine oldu.

Ziyarette Başkan Yıldırım’a Eğitim Haksen İl Başkanı Tanju Kalıntaş, Büro Haksen İl Başkanı Serdar Pekdemir, Meteoroloji İş yeri Temsilcisi Aydın Yılmaz eşlik etti.

Burada personellerin servis ve yemek sorununa çözüm aradıklarını ifade eden Başkan Yıldırım, yaptığı açıklamada, “üyelerimizin ortak ekonomik, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi hedefleyen her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayan  bu amaçların gerçekleştirilmesinde üyelerinin yanında duran bir sendika olarak, üyeleri olsun olmasın tüm personelin mağduriyetinin giderilmesi için gerekli mücadeleyi vereceğiz. Arkadaşlarımızın temel ihtiyacı olan servis ve yemek sorunu var. Bu sorunun çözümü noktasında yetkililerle yakın iletişim halindeyiz. İletilen taleplerin yerine getirilebilmesi için yoğun çaba harcıyoruz” dedi.

Yapılan bu ziyaretlerin önemini vurgulayan Hükümet Konağı Personelleri ise HAKSEN Konfederasyonu İl Başkanı ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.