HAK-İŞ’den Filistin için bağış kampanyası!

SİYASET 09.11.2023 - 15:27, Güncelleme: 09.11.2023 - 15:27 6051+ kez okundu.
 

HAK-İŞ’den Filistin için bağış kampanyası!

HAK-İŞ Giresun İl Başkanı Hamza Türkmen, Filistin halkına destek olmak amacıyla bağış kampanyası başlattıklarını duyurdu.
Yapılan açıklamada; “İsrail terör devleti tüm dünyanın gözü önünde Filistin'de soykırım yapmaktadır. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana Filistin'de, özellikle de Gazze'de yaşanan katliamı en güçlü şekilde kınıyoruz". Soykırım yaparak hukuk tanımayan işgalci İsrail'in Gazze'yi "dünyanın en büyük açık hava hapishanesi" haline getirdiğini belirterek, " Elektrik, su, gıda, ilaç, yakıt gibi temel insani ihtiyaçların Gazze'ye girişini engelleyen terör devleti İsrail, internet hatlarını da keserek Gazze'nin dünya ile bağlantılarını da koparmaktadır". Bu durum İnsanlık suçudur. "HAK-İŞ olarak, hiçbir kutsalı ve ahlakı olmayan, çocuk, genç, yaşlı, kadın demeden soykırım yapan terörist İsrail devletini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" diyen Köse, "Saldırılarda şehit olan Filistinli kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Maddi ve Manevi olarak filistinli kardeşlerimizin her zaman yanındayız.” Diyerek, bağış kampanyası başlattıklarını duyurdu.
HAK-İŞ Giresun İl Başkanı Hamza Türkmen, Filistin halkına destek olmak amacıyla bağış kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Yapılan açıklamada; “İsrail terör devleti tüm dünyanın gözü önünde Filistin'de soykırım yapmaktadır. HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana Filistin'de, özellikle de Gazze'de yaşanan katliamı en güçlü şekilde kınıyoruz".

Soykırım yaparak hukuk tanımayan işgalci İsrail'in Gazze'yi "dünyanın en büyük açık hava hapishanesi" haline getirdiğini belirterek, " Elektrik, su, gıda, ilaç, yakıt gibi temel insani ihtiyaçların Gazze'ye girişini engelleyen terör devleti İsrail, internet hatlarını da keserek Gazze'nin dünya ile bağlantılarını da koparmaktadır". Bu durum İnsanlık suçudur.

" HAK-İŞ olarak, hiçbir kutsalı ve ahlakı olmayan, çocuk, genç, yaşlı, kadın demeden soykırım yapan terörist İsrail devletini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz" diyen Köse, "Saldırılarda şehit olan Filistinli kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Maddi ve Manevi olarak filistinli kardeşlerimizin her zaman yanındayız.” Diyerek, bağış kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.