Hafızlar icazet aldı

GÜNDEM 20.06.2023 - 10:35, Güncelleme: 20.06.2023 - 10:35 3537+ kez okundu.
 

Hafızlar icazet aldı

Tirebolu İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrencilere icazet belgeleri düzenlenen merasimle verildi.
Tirebolu İlçe Müftülüğüne bağlı Düzköy Mevlana Yatılı Erkek Kur’an Kursu ile Merkez Kız Yatılı Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 23 öğrenci için “İcazet Merasimi” düzenlendi. Tirebolu Şehit Yunus Yılmaz İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen program Keşap Baytemür Camii İmam Hatibi Recep Cazır ve Dokuzkonak Köyü Camii İmam Hatibi Emirhan Coşkun’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programın açış konuşmasını yapan Tirebolu İlçe Müftüsü İdris Başkıran, “Hafızlarımızın yetişmesinde emeği geçen başta idarecilerimiz olmak üzere Kur’an kursu yönetici ve öğreticilerine, değerli velilerimize, öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum, kendilerini tebrik ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayarak merasime teşrif eden değerli katılımcılara da şükranlarımı sunuyorum.“ dedi. Sonrasında kürsüye gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Müftüsü Muhittin Oral, hafızlığın büyük bir lütuf olduğunu belirterek, Kur’an-ı Kerim’i okuma ve anlama çabalarının hayatın her safhasına taşınması gerektiğini vurguladı.  
Tirebolu İlçe Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayan öğrencilere icazet belgeleri düzenlenen merasimle verildi.

Tirebolu İlçe Müftülüğüne bağlı Düzköy Mevlana Yatılı Erkek Kur’an Kursu ile Merkez Kız Yatılı Kur’an Kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayan 23 öğrenci için “İcazet Merasimi” düzenlendi.

Tirebolu Şehit Yunus Yılmaz İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen program Keşap Baytemür Camii İmam Hatibi Recep Cazır ve Dokuzkonak Köyü Camii İmam Hatibi Emirhan Coşkun’un Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Programın açış konuşmasını yapan Tirebolu İlçe Müftüsü İdris Başkıran, “Hafızlarımızın yetişmesinde emeği geçen başta idarecilerimiz olmak üzere Kur’an kursu yönetici ve öğreticilerine, değerli velilerimize, öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum, kendilerini tebrik ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayarak merasime teşrif eden değerli katılımcılara da şükranlarımı sunuyorum.“ dedi.
Sonrasında kürsüye gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Müftüsü Muhittin Oral, hafızlığın büyük bir lütuf olduğunu belirterek, Kur’an-ı Kerim’i okuma ve anlama çabalarının hayatın her safhasına taşınması gerektiğini vurguladı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.