Hafızlar İcazet alacak

GÜNDEM 13.10.2016 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3156+ kez okundu.
 

Hafızlar İcazet alacak

Giresun Müftülüğü tarafından 15 Ekim Cumartesi günü,...
...saat 10.00’da 19 Eylül Kapalı Spor salonunda hafızlık merasimi düzenlenecek. İl ve ilçe müftülüklerinde yatılı ve kız Kuran kurslarında  hafızlığını tamamlayan 65 öğrenciye icazet belgesi verilecek. Giresun Müftülüğünden yapılan açıklamada Cumartesi  günü gerçekleşecek olan hafızlık merasimine Müftü Oral tarafından  tüm İl ve ilçe halkının davet edildiğini, hafızlığını tamamlayan 65 öğrenciye  icazet belgelerinin Giresun il Müftüsü Muhittin Oral ve icazet merasimine katılan misafirler tarafından verileceği kaydedildi.Program içeriği konusunda bilgi veren Giresun Müftülüğü  Küçük hafız adaylarının ve hafız hocaların salona girişi ile başlayacak olan programın Ballıca Cami İmam Hatibi Aydın Kılıç'ın Aşrı Şerif okuması, İl Müftüsü Muhittin Oral, Giresun Valisi Hasan Karahan'ın konuşmaları, Hafızların kendilerini tanıtmaları ve Hafız adaylarına diplomalarının verilmesi şeklinde olduğunu öğrenildi. Öte yandan Cumartesi günü yapılacak olan hafızlık merasiminde belgelerini alacak olan 65 hafızdan 30 hafızın Bulancaklı olduğu belirtildi. 
Giresun Müftülüğü tarafından 15 Ekim Cumartesi günü,...
...saat 10.00’da 19 Eylül Kapalı Spor salonunda hafızlık merasimi düzenlenecek. İl ve ilçe müftülüklerinde yatılı ve kız Kuran kurslarında  hafızlığını tamamlayan 65 öğrenciye icazet belgesi verilecek. Giresun Müftülüğünden yapılan açıklamada Cumartesi  günü gerçekleşecek olan hafızlık merasimine Müftü Oral tarafından  tüm İl ve ilçe halkının davet edildiğini, hafızlığını tamamlayan 65 öğrenciye  icazet belgelerinin Giresun il Müftüsü Muhittin Oral ve icazet merasimine katılan misafirler tarafından verileceği kaydedildi.
Program içeriği konusunda bilgi veren Giresun Müftülüğü  Küçük hafız adaylarının ve hafız hocaların salona girişi ile başlayacak olan programın Ballıca Cami İmam Hatibi Aydın Kılıç'ın Aşrı Şerif okuması, İl Müftüsü Muhittin Oral, Giresun Valisi Hasan Karahan'ın konuşmaları, Hafızların kendilerini tanıtmaları ve Hafız adaylarına diplomalarının verilmesi şeklinde olduğunu öğrenildi. Öte yandan Cumartesi günü yapılacak olan hafızlık merasiminde belgelerini alacak olan 65 hafızdan 30 hafızın Bulancaklı olduğu belirtildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.