Hacbel Obası’nda şiddetli rüzgâr ve fırtına, bir evin çatısını uçurdu!

GÜNDEM 28.11.2023 - 15:34, Güncelleme: 28.11.2023 - 15:34 3386+ kez okundu.
 

Hacbel Obası’nda şiddetli rüzgâr ve fırtına, bir evin çatısını uçurdu!

Bulancak Paşakonağı Yaylası’na bağlı Hacbel obası’nda, Şiddetli rüzgâr ve fırtına sebebiyle bir evin çatısı uçtu.
Giresun’un iç kesimlerinde geçtiğimiz hafta başlayan ve yüksek rakımlarında devam eden yoğun kar yağışı, bölgede yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Dün etkisini gösteren şiddetli yağmur ve fırtına ile Hacbel Obasında bir vatandaşın evinin çatısı uçtu. Olay sonrası evinin çatısını onarmaya çalışan vatandaş, “Yayladaki evimin çatısını rüzgâr uçurdu. Allah’ıma şükürler olsun ki bu zararla kurtardım.” diyerek, yaşanan afeti ucuz atlattıklarını dile getirdi.
Bulancak Paşakonağı Yaylası’na bağlı Hacbel obası’nda, Şiddetli rüzgâr ve fırtına sebebiyle bir evin çatısı uçtu.

Giresun’un iç kesimlerinde geçtiğimiz hafta başlayan ve yüksek rakımlarında devam eden yoğun kar yağışı, bölgede yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Dün etkisini gösteren şiddetli yağmur ve fırtına ile Hacbel Obasında bir vatandaşın evinin çatısı uçtu.

Olay sonrası evinin çatısını onarmaya çalışan vatandaş, “Yayladaki evimin çatısını rüzgâr uçurdu. Allah’ıma şükürler olsun ki bu zararla kurtardım.” diyerek, yaşanan afeti ucuz atlattıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.