Piraziz’de Çocukların Geleceği Masaya Yatırıldı
Piraziz’de Çocukların Geleceği Masaya Yatırıldı
Giresun’un Piraziz ilçesinde, çocukların korunmasına yönelik önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
08 Nisan 2026 tarihinde, Piraziz İlçe Kaymakamı Burak Öz başkanlığında düzenlenen “ Çocuk Koruma İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı”, ilgili kurum temsilcilerinin geniş katılımıyla yapıldı.
Toplantı, Kaymakam Refiki Merve Bayri’nin yönetiminde gerçekleştirilirken; Piraziz Belediye Başkan Vekili Taner Karakılıç, İlçe Jandarma Komutanı Sedat Kılınç, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Erdem Topsakal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın, Bulancak Sosyal Hizmetler Müdürü Selçuk Türkmen ve ekibi, kurum müdürleri ile Giresun Barosu Çocuk Komitesi Üyesi Avukat Yasemin Aslan da toplantıda yer aldı.
Toplantıda, Çocuk Koruma Kanunu kapsamında uygulanan koruyucu ve destekleyici tedbirler detaylı şekilde ele alındı. İlçede takip edilen ve mesleki çalışma yürütülen çocuklara ilişkin güncel bilgiler paylaşıldı. Ayrıca kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi ve koordinasyonun artırılmasına yönelik önemli kararlar alındı.
Yetkililer, çocukların sağlıklı, güvenli ve destekleyici bir ortamda büyüyebilmesi adına bu tür toplantıların büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Toplantı sonunda, başta Kaymakamlık olmak üzere katkı sunan tüm kurumlara ve emeği geçen personele teşekkür edildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.