Güneysu'da 100 yataklı devlet hastanesi inşaatına başlandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 18.03.2024 - 15:09, Güncelleme: 18.03.2024 - 15:20 1727+ kez okundu.
 

Güneysu'da 100 yataklı devlet hastanesi inşaatına başlandı

Rize'nin Güneysu ilçesinde 100 yataklı devlet hastanesinin inşaatına başlandı.
Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, AA muhabirine, ilçeye hizmet verecek hastanenin yapımına başlandığını ve çalışmaların devam ettiğini söyledi. Özer, 100 yataklı hastanenin tamamlanmasıyla ilçeye güzel bir eser kazandırılacağını ifade ederek, "Hastanemizde 200 araçlık açık otopark bulunuyor. Vatandaşlarımız çok daha modern olan bu hastanemizin hizmetlerinden yararlanabilecek." dedi. Özer, inşaatın, yüklenici firma tarafından 500 gün içinde tamamlayacağını kaydetti.
Rize'nin Güneysu ilçesinde 100 yataklı devlet hastanesinin inşaatına başlandı.

Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, AA muhabirine, ilçeye hizmet verecek hastanenin yapımına başlandığını ve çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Özer, 100 yataklı hastanenin tamamlanmasıyla ilçeye güzel bir eser kazandırılacağını ifade ederek, "Hastanemizde 200 araçlık açık otopark bulunuyor. Vatandaşlarımız çok daha modern olan bu hastanemizin hizmetlerinden yararlanabilecek." dedi.

Özer, inşaatın, yüklenici firma tarafından 500 gün içinde tamamlayacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.