Güçtaş’ı imza gününde meslektaşları yalnız bırakmadı

GÜNDEM 15.11.2021 - 17:54, Güncelleme: 15.11.2021 - 17:54 2617+ kez okundu.
 

Güçtaş’ı imza gününde meslektaşları yalnız bırakmadı

Bulancak’ımızın önemli kalem ustalarından biri olan Eğitimci, Şair ve Yazar İsmail Güçtaş, 12 Kasım Cuma akşamı, Özen Kitabevi’nde yeni kitaplarını imzaladı.
Bulancak Eğitim camiasının ve arkadaş çevresinin yoğun ilgi gösterdiği imza gününde yazarın önceki romanı ‘’KAN TURALI’’ gibi yine bir Dede Korkut hikâye uyarlaması olan ‘’SALUR KAZAN VE BURLA’’ romanı ile şiirlerini derlediği ‘’CAN KIRIKLARI’’ isimli kitapları Bulancak’ta ilk defa görücüye çıktı. Bulancak’ta ilk defa diyoruz, çünkü ‘’SALUR KAZAN VE BURLA’’romanının yayımlandığı ilk gün, geçtiğimiz hafta sona eren 16. Ankara Kitap Fuarı’nda okuyucuyla buluştuğu haberini siz değerli okuyucularımızla sayfalarımızda paylaşmıştık.                 Yazarımız milli hikâyelerimizi yeni bir çehreye büründürerek okuyucularına sevdirmeyi ve okutmayı kendisine amaç edinmiş. İçimizden birinin, milli hikâyelerimizi milletin severek okuyacağı ve kolaylıkla anlayacağı bir dille romanlaştırması son derece kıymetli bir kültür hizmetidir. Kültür Bakanlığı’nın yazarımıza ait  ‘’GÜLÜMSEYEN TÜRKÇE’’ ve  ‘’ŞİİR ŞİİR NASRETTİN HOCA’’ isimli eserlerini ülkemizin değişik şehirlerdeki kütüphanelere dağıtması, yine ‘’BAMSI BEYREK’’ adlı Dede Korkut hikâye şiirleştirme dosyasının Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayına hazırlanıyor olması yazarımızın çalışmalarının kıymetinin ulusal ölçüde kıymetli olduğunu göstermektedir.                 Bulancak Yıldız gazetesi olarak değerli yazarımıza yeni çalışmalarında başarılar diliyor, yazarımızı imza günü ile bizlerle buluşturan işletme sahibi Ahmet Kara’ya da teşekkür ediyoruz.
Bulancak’ımızın önemli kalem ustalarından biri olan Eğitimci, Şair ve Yazar İsmail Güçtaş, 12 Kasım Cuma akşamı, Özen Kitabevi’nde yeni kitaplarını imzaladı.

Bulancak Eğitim camiasının ve arkadaş çevresinin yoğun ilgi gösterdiği imza gününde yazarın önceki romanı ‘’KAN TURALI’’ gibi yine bir Dede Korkut hikâye uyarlaması olan ‘’SALUR KAZAN VE BURLA’’ romanı ile şiirlerini derlediği ‘’CAN KIRIKLARI’’ isimli kitapları Bulancak’ta ilk defa görücüye çıktı. Bulancak’ta ilk defa diyoruz, çünkü ‘’SALUR KAZAN VE BURLA’’romanının yayımlandığı ilk gün, geçtiğimiz hafta sona eren 16. Ankara Kitap Fuarı’nda okuyucuyla buluştuğu haberini siz değerli okuyucularımızla sayfalarımızda paylaşmıştık.

                Yazarımız milli hikâyelerimizi yeni bir çehreye büründürerek okuyucularına sevdirmeyi ve okutmayı kendisine amaç edinmiş. İçimizden birinin, milli hikâyelerimizi milletin severek okuyacağı ve kolaylıkla anlayacağı bir dille romanlaştırması son derece kıymetli bir kültür hizmetidir. Kültür Bakanlığı’nın yazarımıza ait  ‘’GÜLÜMSEYEN TÜRKÇE’’ ve  ‘’ŞİİR ŞİİR NASRETTİN HOCA’’ isimli eserlerini ülkemizin değişik şehirlerdeki kütüphanelere dağıtması, yine ‘’BAMSI BEYREK’’ adlı Dede Korkut hikâye şiirleştirme dosyasının Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayına hazırlanıyor olması yazarımızın çalışmalarının kıymetinin ulusal ölçüde kıymetli olduğunu göstermektedir.

                Bulancak Yıldız gazetesi olarak değerli yazarımıza yeni çalışmalarında başarılar diliyor, yazarımızı imza günü ile bizlerle buluşturan işletme sahibi Ahmet Kara’ya da teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.