Gönül Sofraları’na yoğun ilgi devam ediyor

SİYASET 28.03.2024 - 15:59, Güncelleme: 28.03.2024 - 16:04 2593+ kez okundu.
 

Gönül Sofraları’na yoğun ilgi devam ediyor

Başkan Şenlikoğlu; “Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşıyoruz”
Giresun Belediyesi’nin mahallelerde verdiği “Gönül Sofrası” iftar yemekleri devam ediyor. Her yıl geleneksel hale gelen iftar yemeği önceki akşam Aksu Mahallesi’nde organize edildi. Yoğun bir katılımın yaşandığı yemekte vatandaşlar, dualar eşliğinde orucunu açmanın mutluluğunu paylaşırken, birbirleriyle de sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdiler. İftar yemeğine katılan vatandaşlar, belediyenin bu tür etkinliklere verdiği önemi ve düzenlenen organizasyondaki titiz çalışmayı takdir ettiklerini dile getirerek, bir araya gelmenin ve kardeşlik duygularını yaşamanın önemine vurgu yaptılar. Masaları tek tek gezerek vatandaşlarla selamlaşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel hale gelen iftar yemeğine bu yıl da yoğun ilginin olduğunu ve bu durumun kendilerini memnun ettiğini söyledi. Şenlikoğlu: "Ramazan ayı, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı zamanlardan biridir. Biz de belediye olarak bu önemli ayın ruhunu yansıtmak, hemşehrilerimizi bir araya getirmek adına bu iftar yemeklerini düzenliyoruz. Gördüğümüz ilgi bizi son derece mutlu ediyor. İnşallah bu birlik ve beraberlik duyguları, Ramazan ayının sonuna kadar devam eder" dedi.
Başkan Şenlikoğlu; “Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşıyoruz”

Giresun Belediyesi’nin mahallelerde verdiği “Gönül Sofrası” iftar yemekleri devam ediyor.

Her yıl geleneksel hale gelen iftar yemeği önceki akşam Aksu Mahallesi’nde organize edildi.

Yoğun bir katılımın yaşandığı yemekte vatandaşlar, dualar eşliğinde orucunu açmanın mutluluğunu paylaşırken, birbirleriyle de sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdiler.

İftar yemeğine katılan vatandaşlar, belediyenin bu tür etkinliklere verdiği önemi ve düzenlenen organizasyondaki titiz çalışmayı takdir ettiklerini dile getirerek, bir araya gelmenin ve kardeşlik duygularını yaşamanın önemine vurgu yaptılar.

Masaları tek tek gezerek vatandaşlarla selamlaşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada, her yıl geleneksel hale gelen iftar yemeğine bu yıl da yoğun ilginin olduğunu ve bu durumun kendilerini memnun ettiğini söyledi.

Şenlikoğlu: " Ramazan ayı, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı zamanlardan biridir. Biz de belediye olarak bu önemli ayın ruhunu yansıtmak, hemşehrilerimizi bir araya getirmek adına bu iftar yemeklerini düzenliyoruz. Gördüğümüz ilgi bizi son derece mutlu ediyor. İnşallah bu birlik ve beraberlik duyguları, Ramazan ayının sonuna kadar devam eder" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Bulancaklı
(28.03.2024 16:40 - #74366)
Dini siyasete alet edip mübarek Ramazanda show yapmak doğru değil. Seçim sonrası bu yemekleri verseniz daha iyi olurdu.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.