Giresun'un o ilçesinde sarp kayalıklarda koşarken görüntülendi! Öldürmenin cezası tam 300 bin TL

GÜNDEM 13.04.2024 - 23:16, Güncelleme: 13.04.2024 - 23:16 5145+ kez okundu.
 

Giresun'un o ilçesinde sarp kayalıklarda koşarken görüntülendi! Öldürmenin cezası tam 300 bin TL

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde bir hayli fala olan yaban keçisi popülasyonun her geçen gün kendini göstermeye devam ediyor.
Koruma altında olan yaban keçileri bu kez sarp kayalıklarda görüntülendi. Bu hayvanların öldürmenin cezası tam 300 bin TL. Dron ile kaydedilen görüntülerde yaban keçileri sarp kayalıklar üzerinden bir kayadan diğerine atlarken görülüyor. Şebinkarahisar ilçesinde sarp kayalıklarda koşarken görüntülenen yaban keçileri eşsiz güzellikleri gözler önüne serildi. Yaban hayatı bakımından zengin olan Şebinkarahisar'da kırsal bölgelerde yaşayan ve zaman zaman yaşam alanlarına kadar inen yaban keçileri bu kez en net haliyle görüldü. Dron ile kaydedilen görüntülerde sürü halinde koşarken görülüyor. Sadullah Akkoyun tarafından güvenli bir mesafeden dron ile kaydedilen görüntülerde sarp kayalıklardan koşarken görülen yaban keçileri üzerinde durması zor yerlerde bile rahatça koşuyor. YABAN KEÇİSİ ÖLDÜRMENİN CEZASI 2024 Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün (DKMP) avlanması yasak olan yabani hayvanların 2023-2024 av döneminde avlanmaları halindeki tazminat bedelleri belli oldu. DKMP tarafından açıklanan yasak avlar listesinde yer alan yaban keçisi öldürmenin cezası 300 bin TL olarak açıklandı. Sayı arttıkça ceza da katlanıyor.    
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde bir hayli fala olan yaban keçisi popülasyonun her geçen gün kendini göstermeye devam ediyor.

Koruma altında olan yaban keçileri bu kez sarp kayalıklarda görüntülendi. Bu hayvanların öldürmenin cezası tam 300 bin TL. Dron ile kaydedilen görüntülerde yaban keçileri sarp kayalıklar üzerinden bir kayadan diğerine atlarken görülüyor.

Şebinkarahisar ilçesinde sarp kayalıklarda koşarken görüntülenen yaban keçileri eşsiz güzellikleri gözler önüne serildi. Yaban hayatı bakımından zengin olan Şebinkarahisar'da kırsal bölgelerde yaşayan ve zaman zaman yaşam alanlarına kadar inen yaban keçileri bu kez en net haliyle görüldü. Dron ile kaydedilen görüntülerde sürü halinde koşarken görülüyor.

Sadullah Akkoyun tarafından güvenli bir mesafeden dron ile kaydedilen görüntülerde sarp kayalıklardan koşarken görülen yaban keçileri üzerinde durması zor yerlerde bile rahatça koşuyor.

YABAN KEÇİSİ ÖLDÜRMENİN CEZASI 2024

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün (DKMP) avlanması yasak olan yabani hayvanların 2023-2024 av döneminde avlanmaları halindeki tazminat bedelleri belli oldu.

DKMP tarafından açıklanan yasak avlar listesinde yer alan yaban keçisi öldürmenin cezası 300 bin TL olarak açıklandı. Sayı arttıkça ceza da katlanıyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.