Giresun'un Gururu Şahin, Milli Yüzücü Oldu!

SPOR 26.04.2024 - 21:38, Güncelleme: 26.04.2024 - 21:38 5760 kez okundu.
 

Giresun'un Gururu Şahin, Milli Yüzücü Oldu!

Giresunlu Yüzücü Ali Eren Şahin, Türkiye Yüzme Federasyonu Bölge Karmaları Seçme Müsabakası'nda Milli Takıma Yükseldi!
Ankara'da düzenlenen Türkiye Yüzme Federasyonu Bölge Karmaları Seçme Müsabakası'nda Giresun'u temsil eden Ali Eren Şahin, 4 yarışta baraj geçerek büyük bir başarı elde etti. 2 yarışta A3 barajı, 2 yarışta da A4 barajı geçmeyi başaran Şahin, toplamda 14 puan alarak Federasyon karmasına girmeye hak kazandı. 100m kelebek stilde 2. ve 200m karışık stilde 3. olarak yarışmaları tamamlayan Şahin, bu başarısıyla milli takım formasıyla yurt dışında yapılacak yarışmalarda Giresun'u ve Türkiye'yi temsil etme şansı yakaladı. Başarısıyla Giresun'u gururlandıran Ali Eren Şahin'i ve antrenörü Hasan Atıcı'yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.  
Giresunlu Yüzücü Ali Eren Şahin, Türkiye Yüzme Federasyonu Bölge Karmaları Seçme Müsabakası'nda Milli Takıma Yükseldi!

Ankara'da düzenlenen Türkiye Yüzme Federasyonu Bölge Karmaları Seçme Müsabakası'nda Giresun'u temsil eden Ali Eren Şahin, 4 yarışta baraj geçerek büyük bir başarı elde etti. 2 yarışta A3 barajı, 2 yarışta da A4 barajı geçmeyi başaran Şahin, toplamda 14 puan alarak Federasyon karmasına girmeye hak kazandı.

100m kelebek stilde 2. ve 200m karışık stilde 3. olarak yarışmaları tamamlayan Şahin, bu başarısıyla milli takım formasıyla yurt dışında yapılacak yarışmalarda Giresun'u ve Türkiye'yi temsil etme şansı yakaladı.

Başarısıyla Giresun'u gururlandıran Ali Eren Şahin'i ve antrenörü Hasan Atıcı'yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.