Giresunspor'dan TFF'ye davet!

GÜNDEM 30.12.2023 - 12:49, Güncelleme: 30.12.2023 - 12:57 5863+ kez okundu.
 

Giresunspor'dan TFF'ye davet!

TFF 1. Lig ekibi Giresunspor, geçtiğimiz gün Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ve yaşanan krizin ardından ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı için önemli bir teklifte bulundu.
Transfer yasağı ve mali zorluklar gibi bir çok sorunla boğuşan ve 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Giresunspor, Suudi Arabistan’da oynaması planlanan ve yaşanan İstiklal Marşı ve Atatürk posteri krizi sonrası takımlarını sahadan geri çekerek İstanbul’a geri dönen Galatasaray ve Fenerbahçe spor külüblerine; Süper Kupa final maçını Giresun’da oynama teklifinde bulundu.  Eğer kabul edilirse Giresunspor rahat bir nefes alacak! Süper Kupa Finali’nin Giresun’da oynanması durumunda, Giresunspor mali açıdan rahat bir nefes alırken; Giresun ve hatta çevre illerinde ekonomisinede büyük katkı sunacağı düşünülüyor. Giresunspor: ‘Daima Atatürk’ün İzinde!’ Giresunspor dün akşam yaşanan olayın ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda; ”Turkcell Süper Kupa finali öncesinde yaşananlarla ilgili olarak onurlu bir duruş sergileyen Galatasaray ve Fenerbahçe Spor Kulüplerini yürekten tebrik ediyoruz. Atatürk'ün muhafızlığını yapmış bir şehir olarak Turkcell Süper Kupa Finali için her iki güzide kulübümüzü Giresun'da ağırlamaktan mutluluk duyarız. Daima Atatürk'ün İzinde!” sözleriyle, Süper Kupa Finali’nin Giresun’da oynanması için açık teklifte bulundu. 22.028 kişilik kapasitesiyle Süper Kupa Finali’ni göğüsleyebilecek durumda olan ve  geçtiğimiz yıl açılan ‘Çotanak Spor Kompleksi’ TFF’nin onay vermesi durumunda hem Giresun şehrinin ekonomisine hemde Giresunspor ekonomisine önemli katkı sunacağı düşünülüyor. Ne olmuştu? Geçtiğimiz gün Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa'da, Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Atatürk pankartı ve tişörtü için izin verilmemişti. Bu gelişme üzerine sahaya çıkmayı reddeden Fenerbahçe ve Galatasaray, taleplerinden geri adım atmadı. Gelişmelerin ardından Süper Kupa finali ertelendi. Final mücadelesinin ertelenmesinin ardından Galatasaray, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ortak açıklama yayınladılar. Ortak açıklamada; Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. Yılını yurtdışında da kutlamak amacıyla, Türk Futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz, 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa’nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz.” İfadeleri kullanılmıştı.  
TFF 1. Lig ekibi Giresunspor, geçtiğimiz gün Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ve yaşanan krizin ardından ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı için önemli bir teklifte bulundu.

Transfer yasağı ve mali zorluklar gibi bir çok sorunla boğuşan ve 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Giresunspor, Suudi Arabistan’da oynaması planlanan ve yaşanan İstiklal Marşı ve Atatürk posteri krizi sonrası takımlarını sahadan geri çekerek İstanbul’a geri dönen Galatasaray ve Fenerbahçe spor külüblerine; Süper Kupa final maçını Giresun’da oynama teklifinde bulundu. 


Eğer kabul edilirse Giresunspor rahat bir nefes alacak!
Süper Kupa Finali’nin Giresun’da oynanması durumunda, Giresunspor mali açıdan rahat bir nefes alırken; Giresun ve hatta çevre illerinde ekonomisinede büyük katkı sunacağı düşünülüyor.


Giresunspor: ‘Daima Atatürk’ün İzinde!’
Giresunspor dün akşam yaşanan olayın ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda; ”Turkcell Süper Kupa finali öncesinde yaşananlarla ilgili olarak onurlu bir duruş sergileyen Galatasaray ve Fenerbahçe Spor Kulüplerini yürekten tebrik ediyoruz. Atatürk'ün muhafızlığını yapmış bir şehir olarak Turkcell Süper Kupa Finali için her iki güzide kulübümüzü Giresun'da ağırlamaktan mutluluk duyarız. Daima Atatürk'ün İzinde!” sözleriyle, Süper Kupa Finali’nin Giresun’da oynanması için açık teklifte bulundu.

22.028 kişilik kapasitesiyle Süper Kupa Finali’ni göğüsleyebilecek durumda olan ve  geçtiğimiz yıl açılan ‘Çotanak Spor Kompleksi’ TFF’nin onay vermesi durumunda hem Giresun şehrinin ekonomisine hemde Giresunspor ekonomisine önemli katkı sunacağı düşünülüyor.

Ne olmuştu?
Geçtiğimiz gün Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa'da, Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Atatürk pankartı ve tişörtü için izin verilmemişti. Bu gelişme üzerine sahaya çıkmayı reddeden Fenerbahçe ve Galatasaray, taleplerinden geri adım atmadı. Gelişmelerin ardından Süper Kupa finali ertelendi.

Final mücadelesinin ertelenmesinin ardından Galatasaray, Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ortak açıklama yayınladılar.

Ortak açıklamada; Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. Yılını yurtdışında da kutlamak amacıyla, Türk Futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz,
29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa’nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz.” İfadeleri kullanılmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.