Giresunspor'da Play Off aşkı sürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.04.2016 - 17:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3284+ kez okundu.
 

Giresunspor'da Play Off aşkı sürüyor

PTT 1. Lig'in 28. haftasında Giresunspor sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti.
Çotanaklar PTT 1. Ligde emin adımlarla hedefe yürümeye davam ediyor. Sahasında ligin güçlü takımlarından Adana Demirspor’u ağırlayan Giresunspor maçı kazanıp Play-Off iddiasını daha da güçlendirdi. Saha ve seyircisi önünde oynadığı maçın 26. dakikasında Hüsamettin sol kanattan etkili bir orta yaptı. Vedat kafayla indirdi. Geriden gelen  Waldison ayağının içiyle çok sert vurarak fileleri havalandırdı. 1-0 maçın kalan bölümünde ataklardan gol çıkmayınca maç Yeşil beyazlıların 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. ilk yarıda deplasmanda mağlup ettiği Adana Demirspor’u tek golle dize getiren Giresunspor, ligde beşinci sıraya yükseldi.  Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri "Çok önemli bir 3 puan, önemli bir galibiyet oldu Bir haftadır Adana demirspor 'u etüt ediyoruz. Ciddi bir kadrosu var. İyi oyunculardan kurulu bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Dolayısıyla özellikle ön taraftaki oyuncularına yönelik gerekli önlemleri aldık. Oyuncularım da verdiğimiz görevi eksiksiz yerine getirdi. Ben hem kendi, hem de rakip oyuncuları kutluyorum. Oyunu hiç çirkinleştirmeden oynamaya çalıştılar. Belki  Futbol çok iyi değildi ama mücadele anlamında çok iyi karşılaşma oldu. Bu şehre, bu heyecanı yaşattığımız için mutluyuz. Sonuna kadar bu heyecanı yaşatmak istiyoruz. Hedefin hep içinde olmak istiyoruz. İşimiz zor. Bir maçta, bir galibiyetle her şey bitmiyor. Önümüzdeki perşembe günü Karşıyaka, pazartesi de Samsunspor maçları var. İkinci yarı maçları zorlu geçiyor. Dolayısıyla bu maçlardan da iyi sonuçlar alarak hedeflediğimiz yerde olmak istiyoruz." diye konuştu.     Haber: Muzaffer Şahin
PTT 1. Lig'in 28. haftasında Giresunspor sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti.

Çotanaklar PTT 1. Ligde emin adımlarla hedefe yürümeye davam ediyor. Sahasında ligin güçlü takımlarından Adana Demirspor’u ağırlayan Giresunspor maçı kazanıp Play-Off iddiasını daha da güçlendirdi. Saha ve seyircisi önünde oynadığı maçın 26. dakikasında Hüsamettin sol kanattan etkili bir orta yaptı. Vedat kafayla indirdi. Geriden gelen  Waldison ayağının içiyle çok sert vurarak fileleri havalandırdı. 1-0 maçın kalan bölümünde ataklardan gol çıkmayınca maç Yeşil beyazlıların 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. ilk yarıda deplasmanda mağlup ettiği Adana Demirspor’u tek golle dize getiren Giresunspor, ligde beşinci sıraya yükseldi.  Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri "Çok önemli bir 3 puan, önemli bir galibiyet oldu Bir haftadır Adana demirspor 'u etüt ediyoruz. Ciddi bir kadrosu var. İyi oyunculardan kurulu bir takımla oynayacağımızı biliyorduk. Dolayısıyla özellikle ön taraftaki oyuncularına yönelik gerekli önlemleri aldık. Oyuncularım da verdiğimiz görevi eksiksiz yerine getirdi. Ben hem kendi, hem de rakip oyuncuları kutluyorum. Oyunu hiç çirkinleştirmeden oynamaya çalıştılar. Belki  Futbol çok iyi değildi ama mücadele anlamında çok iyi karşılaşma oldu. Bu şehre, bu heyecanı yaşattığımız için mutluyuz. Sonuna kadar bu heyecanı yaşatmak istiyoruz. Hedefin hep içinde olmak istiyoruz. İşimiz zor. Bir maçta, bir galibiyetle her şey bitmiyor. Önümüzdeki perşembe günü Karşıyaka, pazartesi de Samsunspor maçları var. İkinci yarı maçları zorlu geçiyor. Dolayısıyla bu maçlardan da iyi sonuçlar alarak hedeflediğimiz yerde olmak istiyoruz." diye konuştu.

 

 

Haber: Muzaffer Şahin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.