Giresunspor yine sahipsiz kaldı!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2023 - 23:57, Güncelleme: 25.12.2023 - 23:59 5826+ kez okundu.
 

Giresunspor yine sahipsiz kaldı!

Giresunspor, Mehmet Birinci ile yolları ayırdı
Trendyol 1. Lig takımlarından Giresunspor, Teknik Direktör Mehmet Birinci ile yollarını ayırdı. Ligde transfer yasağı bulunan ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Giresunspor’dan yapılan açıklamada teknik direktör Birinci ile yolların ayrıldığı belirtildi. Giresunspor’dan yapılan yazılı açıklamada, “Futbol A Takım teknik direktörlüğü görevini yürüten, Giresunspor’umuzla şampiyonluk yaşamış değerli hocamız Mehmet Birinci ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine Giresunspor’umuz için vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi. Sezon başından beri Giresunspor’da Hakan Keleş, İrfan Buz ve Mustafa Kaplan’ın ardından Mehmet Birinci, takımdan ayrılan 4. teknik adam oldu.
Giresunspor, Mehmet Birinci ile yolları ayırdı

Trendyol 1. Lig takımlarından Giresunspor, Teknik Direktör Mehmet Birinci ile yollarını ayırdı.
Ligde transfer yasağı bulunan ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Giresunspor’dan yapılan açıklamada teknik direktör Birinci ile yolların ayrıldığı belirtildi. Giresunspor’dan yapılan yazılı açıklamada, “Futbol A Takım teknik direktörlüğü görevini yürüten, Giresunspor’umuzla şampiyonluk yaşamış değerli hocamız Mehmet Birinci ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine Giresunspor’umuz için vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi.
Sezon başından beri Giresunspor’da Hakan Keleş, İrfan Buz ve Mustafa Kaplan’ın ardından Mehmet Birinci, takımdan ayrılan 4. teknik adam oldu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.