Giresunspor, lidere karşı kalesine duvar ördü!

SPOR 04.02.2024 - 21:50, Güncelleme: 04.02.2024 - 21:50 7182+ kez okundu.
 

Giresunspor, lidere karşı kalesine duvar ördü!

Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Giresunspor sahasında lider Eyüpspor'a geçit vermedi. Karşılaşma golsüz berabere bitti.
Giresunsporda kaleci Erkan Anapa'nın devleştiği maçın son dakikaları nefes kesti. Çotanak Stadı'nda saat 19.00'da başlayan mücaledeyi Ömer Faruk Gültekin yönetirken, yeşil beyazlılar 9 maç sonra puanla tanıştı. Çotanaklar aldığı beraberlikle puanını 7 ye yükseltti. Gençlerden kurulu kadro ile sahaya çıkan yeşil beyazlılar lider Eyüpspor'a gol şansı tanımadı. Eyüpspor'un 90+5 de attığı gol VAR'a takıldı. Ceza sahası içerisinde eli ile topa temas eden Eyüpspor'lu futbolcu golün iptaline sebep olurken Giresunspor VAR'dan gelen iptal haberi ile sevinç yumağı oluşturdu.
Trendyol 1. Lig'in 21. haftasında Giresunspor sahasında lider Eyüpspor'a geçit vermedi. Karşılaşma golsüz berabere bitti.

Giresunsporda kaleci Erkan Anapa'nın devleştiği maçın son dakikaları nefes kesti. Çotanak Stadı'nda saat 19.00'da başlayan mücaledeyi Ömer Faruk Gültekin yönetirken, yeşil beyazlılar 9 maç sonra puanla tanıştı. Çotanaklar aldığı beraberlikle puanını 7 ye yükseltti.

Gençlerden kurulu kadro ile sahaya çıkan yeşil beyazlılar lider Eyüpspor'a gol şansı tanımadı. Eyüpspor'un 90+5 de attığı gol VAR'a takıldı. Ceza sahası içerisinde eli ile topa temas eden Eyüpspor'lu futbolcu golün iptaline sebep olurken Giresunspor VAR'dan gelen iptal haberi ile sevinç yumağı oluşturdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.