Giresunspor, Kupa’da moral peşinde!

SPOR 01.11.2023 - 11:41, Güncelleme: 01.11.2023 - 11:41 6670+ kez okundu.
 

Giresunspor, Kupa’da moral peşinde!

Trendyol 1 Lig’de kötü günler geçiren Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Kademe müsabakasında 2. lig temsilcisi Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşılaşacak.
Yeşil Beyazlılar bugün saat 14.00’da Çotanak Stadyumunda İstanbul temsilcisini yenerek kupada adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Teknik adam Mehmet Birinci; “Bizim önceliğimiz lig ancak Giresunspor kupa maçı da, hazırlık karşılaşması da olsa sahaya kazanmak için çıkar. Beyoğlu Yeni Çarşı karşısında turu geçebilirsek bu hafta sonu oynayacağımız Erzurum FK maçı öncesinde takımımıza çok büyük moral olur. Bu nedenle kazanmayı çok istiyoruz” dedi. TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden rakiplerinin genç oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Mehmet Hoca; “Bildiğiniz gibi Giresunspor’daki görevime çok kısa bir süre önce başladım. Beyoğlu takımını kendim izlemedim ancak çok koşan, çok iyi mücadele eden bir ekibe karşı oynayacağımızı biliyorum. Rakip kim olursa olsun maçın büyüğü, küçüğü olmaz” şeklinde konuştu. 
Trendyol 1 Lig’de kötü günler geçiren Giresunspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Kademe müsabakasında 2. lig temsilcisi Beyoğlu Yeni Çarşı ile karşılaşacak.

Yeşil Beyazlılar bugün saat 14.00’da Çotanak Stadyumunda İstanbul temsilcisini yenerek kupada adını bir üst tura yazdırmak istiyor.

Teknik adam Mehmet Birinci; “Bizim önceliğimiz lig ancak Giresunspor kupa maçı da, hazırlık karşılaşması da olsa sahaya kazanmak için çıkar. Beyoğlu Yeni Çarşı karşısında turu geçebilirsek bu hafta sonu oynayacağımız Erzurum FK maçı öncesinde takımımıza çok büyük moral olur. Bu nedenle kazanmayı çok istiyoruz” dedi.

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden rakiplerinin genç oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Mehmet Hoca; “Bildiğiniz gibi Giresunspor’daki görevime çok kısa bir süre önce başladım. Beyoğlu takımını kendim izlemedim ancak çok koşan, çok iyi mücadele eden bir ekibe karşı oynayacağımızı biliyorum. Rakip kim olursa olsun maçın büyüğü, küçüğü olmaz” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.