Giresunspor, FIFA Dayanışma Programı ile borçlarını ödedi!

SPOR 25.01.2024 - 16:42, Güncelleme: 25.01.2024 - 16:52 7173+ kez okundu.
 

Giresunspor, FIFA Dayanışma Programı ile borçlarını ödedi!

Artık transfer yapabilecek!
Giresunspor Kulübü, FIFA tarafından başlatılan dayanışma programı kapsamında alacaklılarına olan borçlarını ödediğini duyurdu. Giresunspor’dan yapılan resmi açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) aracılığıyla Giresunspor’a gönderilen 6.740.411,00 TL’nin, kulübün yeni oyuncu transferleri ve tescil işlemlerini engelleyen 8 ayrı alacaklıya ödenmek üzere kullanıldığı belirtildi. Açıklamada, bu ödemenin Giresunspor’un üzerindeki mali baskının azaltılmasına ve kulübün sportif faaliyetlerini sürdürebilmesi adına önemli bir adım olduğu vurgulandı. Kulüp yönetimi, FIFA Dayanışma Programı’nın, kulüplerin finansal sıkıntılarını hafifletmeye yönelik önemli bir destek sağladığına dikkat çekti. FIFA Dayanışma Programı ile Giresunspor sportif faaliyetlerinde rahat bir nefes alabilecek ve transfer tahtasını açabilecek.
Artık transfer yapabilecek!

Giresunspor Kulübü, FIFA tarafından başlatılan dayanışma programı kapsamında alacaklılarına olan borçlarını ödediğini duyurdu.

Giresunspor’dan yapılan resmi açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) aracılığıyla Giresunspor’a gönderilen 6.740.411,00 TL’nin, kulübün yeni oyuncu transferleri ve tescil işlemlerini engelleyen 8 ayrı alacaklıya ödenmek üzere kullanıldığı belirtildi.

Açıklamada, bu ödemenin Giresunspor’un üzerindeki mali baskının azaltılmasına ve kulübün sportif faaliyetlerini sürdürebilmesi adına önemli bir adım olduğu vurgulandı. Kulüp yönetimi, FIFA Dayanışma Programı’nın, kulüplerin finansal sıkıntılarını hafifletmeye yönelik önemli bir destek sağladığına dikkat çekti.

FIFA Dayanışma Programı ile Giresunspor sportif faaliyetlerinde rahat bir nefes alabilecek ve transfer tahtasını açabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.