Giresunspor Efsanesi Bakar'dan Çarpıcı Sözler: "Atılmasın, Demesin, Düşünmesin!"

SPOR 28.04.2024 - 23:26, Güncelleme: 28.04.2024 - 23:26 4918 kez okundu.
 

Giresunspor Efsanesi Bakar'dan Çarpıcı Sözler: "Atılmasın, Demesin, Düşünmesin!"

Giresunspor'un efsane futbolcularından Ali Fuat Bakar, Sakaryaspor maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Giresunspor'un içinde bulunduğu duruma dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
Bakar, açıklamasında Giresunspor'un Sakaryaspor karşısında maçı kazanabileceğini ifade ederek sert sözlerle teknik heyeti hedef aldı. Bakar, Giresunspor Sakaryaspor özelinde bir kaç değerlendirme diye yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Giresunspor bu maçı kazanabilirdi. Kazanacak noktaya getirdi ama sonunu getiremedi. Şimdi bu maç ile alakalı yediği goller ve dakikalardan dolayı çirkin söylemler ve ithamlar ortaya atılacak, atılmasın. Oynanan maçtan sonra hoca durumdan vazife çıkararak bakın bu takıma top oynatmaya başladım şampiyonluğa oynayan Sakaryaspor'a karşı nasıl oynadık, ben seneye de bu takımın başında hoca olmalıyım diyecek, demesin. Başkan bu oyuncularla bile transfer yapmasak da bugünkü oyunun yarısını oynarsak bu takımı seneye 2. Ligde biz şampiyon yaparız diye düşünecek düşünmesin. Bir kere olsun kimse durumdan vazife çıkarmasın, hele hele bu takım bu hale gelirken sorumlu olanların karar mercinde olanların hiç bir şey yokmuş gibi davrandığı yerde, şimdide hiç bir yerde yok muşsunuz gibi davranıp düşün bu takımın yakasından. Kalın sağlıcakla"
Giresunspor'un efsane futbolcularından Ali Fuat Bakar, Sakaryaspor maçı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Giresunspor'un içinde bulunduğu duruma dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Bakar, açıklamasında Giresunspor'un Sakaryaspor karşısında maçı kazanabileceğini ifade ederek sert sözlerle teknik heyeti hedef aldı.

Bakar, Giresunspor Sakaryaspor özelinde bir kaç değerlendirme diye yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; " Giresunspor bu maçı kazanabilirdi. Kazanacak noktaya getirdi ama sonunu getiremedi. Şimdi bu maç ile alakalı yediği goller ve dakikalardan dolayı çirkin söylemler ve ithamlar ortaya atılacak, atılmasın. Oynanan maçtan sonra hoca durumdan vazife çıkararak bakın bu takıma top oynatmaya başladım şampiyonluğa oynayan Sakaryaspor'a karşı nasıl oynadık, ben seneye de bu takımın başında hoca olmalıyım diyecek, demesin. Başkan bu oyuncularla bile transfer yapmasak da bugünkü oyunun yarısını oynarsak bu takımı seneye 2. Ligde biz şampiyon yaparız diye düşünecek düşünmesin. Bir kere olsun kimse durumdan vazife çıkarmasın, hele hele bu takım bu hale gelirken sorumlu olanların karar mercinde olanların hiç bir şey yokmuş gibi davrandığı yerde, şimdide hiç bir yerde yok muşsunuz gibi davranıp düşün bu takımın yakasından. Kalın sağlıcakla"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.