GİRESUNSPOR DEPLASMAN'DAN ŞEN DÖNDÜ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2015 - 22:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1953+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR DEPLASMAN'DAN ŞEN DÖNDÜ

PTT 1. Lig'in 11. hafta mücadelesinde Giresunspor deplasmanda Adana Demirspor'u gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada 3-2 mağlup etti.
PTT 1. Lig'de 11. haftanın açılış karşılaşmasında Cuma gecesi  Adana 5 Ocak Stadı'nda Adana Demirspor ile Giresunspor kozlarını paylaştı. Hareketli başlayan karşılaşmada eşitliği bozan golü 35'te konuk ekip Giresunspor  adına Abdülaziz Solmaz kaydetti: 1-0. Adana Demirspor bu gole 45'te Mickael Pote'nin penaltı golüyle cevap verdi ve devre 1-1 eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına da oldukça tempolu giriş yapılırken, Giresunspor 49'da Herve Tchami ile durumu 2-1'e getirdi. Waldison'la 57'te farkı ikiye çıkaran Karadeniz ekibi iyice rahatladı. Adana Demirspor 61'de Burak Çalık'la skoru 3-2 yapsa da bu gol ev sahibi ekibe puan için yetmedi. Sahadan 3-2 galibiyetle ayrılan Giresunspor böylelikle ikide iki yaptı.Giresunspor bu sonucun ardından 15 puana yükselirken, Adana Demirspor 17 puanda kaldı.2-3  
PTT 1. Lig'in 11. hafta mücadelesinde Giresunspor deplasmanda Adana Demirspor'u gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada 3-2 mağlup etti.

PTT 1. Lig'de 11. haftanın açılış karşılaşmasında Cuma gecesi  Adana 5 Ocak Stadı'nda Adana Demirspor ile Giresunspor kozlarını paylaştı. Hareketli başlayan karşılaşmada eşitliği bozan golü 35'te konuk ekip Giresunspor  adına Abdülaziz Solmaz kaydetti: 1-0. Adana Demirspor bu gole 45'te Mickael Pote'nin penaltı golüyle cevap verdi ve devre 1-1 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da oldukça tempolu giriş yapılırken, Giresunspor 49'da Herve Tchami ile durumu 2-1'e getirdi. Waldison'la 57'te farkı ikiye çıkaran Karadeniz ekibi iyice rahatladı. Adana Demirspor 61'de Burak Çalık'la skoru 3-2 yapsa da bu gol ev sahibi ekibe puan için yetmedi. Sahadan 3-2 galibiyetle ayrılan Giresunspor böylelikle ikide iki yaptı.Giresunspor bu sonucun ardından 15 puana yükselirken, Adana Demirspor 17 puanda kaldı.

2-3

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.