GİRESUNSPOR AĞIR YARALI!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2016 - 23:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3760+ kez okundu.
 

GİRESUNSPOR AĞIR YARALI!

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Giresunspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 6-1 mağlup olarak gruptan çıkma şansını zora soktu.
Fenerbahçe elde ettiği galibiyetle gruptan çıkmayı  garantiledi. Müsabakanın ilk devresinde rakibiyle başa baş mücadele eden yeşil - beyazlılar, ikinci yarıda vasatın altında kaldı. Fenerbahçe’yi galibiyete taşıyan golleri Uygar Mert, Ramazan, Caner, Fernandao ve Robin Van Persie (2) kaydetti. Giresunspor’un şeref  sayısı ise 77. dakikada Abdulaziz Solmaz’dan geldi. Çotanaklar uzun süre sonra kalesinde altı gol birden gördü en son 2008 yılında Manisaspor’a aynı skorla 6-1 mağlup olmuştu.  Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 12'ye çıkarırken Giresunspor grupta henüz puanla tanışamadı. Öte yandan Sarı-Lacivertli ekip bu sezon ilk kez resmi bir maçta 6 gol kaydetti. Maç bitiminde açıklamalarda bulunan ve yaşadıkları travmadan kurtulmaları gerektiğine dikkat çeken  Erkan Sözeri, "Söylenecek fazla bir şey yok. Oynamayan oyuncular ve yeni oyuncularla sahaya çıktık ama biz bu değiliz. Kaliteli ayaklara sahipler ve iyi takımlar ama rakibimiz Fenerbahçe bile olsa bu kadar kötü oynamaya hakkımız yoktu diye düşünmekteyim. Sonuçta mağlup olduk. Biz takım olarak artık hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Karabükspor maçını düşünmeye başlayacağız. Bizim 3-4 günde önceliğimiz Karabükspor maçına bu travmayı yansıtmamak olacak. Etkilenmeyecek şekilde oyuncularımıza terapi yapacağız. Sonuçta ağır bir mağlubiyet aldık ve o maçı etkilemez diyemeyiz. Biz oyuncularımızla maça kadar konuşarak bizim için asıl önceliğin lig müsabakaları olduğunu anlatarak, ligde bulunduğumuz seviyeyi anlatarak bu travmayı yaşatmadan Kardemir Karabükspor maçına hazırlanacağız" dedi. Çotanaklar Pazar günü deplasmanda Kardemir Karabük ile saat 16:00'da karşı karşıya gelecek maç TRT HD naklen yayınlanacak.     6-1 Foto-Haber :Muzaffer Şahin    
Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Giresunspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 6-1 mağlup olarak gruptan çıkma şansını zora soktu.

Fenerbahçe elde ettiği galibiyetle gruptan çıkmayı  garantiledi. Müsabakanın ilk devresinde rakibiyle başa baş mücadele eden yeşil - beyazlılar, ikinci yarıda vasatın altında kaldı. Fenerbahçe’yi galibiyete taşıyan golleri Uygar Mert, Ramazan, Caner, Fernandao ve Robin Van Persie (2) kaydetti. Giresunspor’un şeref  sayısı ise 77. dakikada Abdulaziz Solmaz’dan geldi. Çotanaklar uzun süre sonra kalesinde altı gol birden gördü en son 2008 yılında Manisaspor’a aynı skorla 6-1 mağlup olmuştu.  Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 12'ye çıkarırken Giresunspor grupta henüz puanla tanışamadı. Öte yandan Sarı-Lacivertli ekip bu sezon ilk kez resmi bir maçta 6 gol kaydetti. Maç bitiminde açıklamalarda bulunan ve yaşadıkları travmadan kurtulmaları gerektiğine dikkat çeken  Erkan Sözeri, "Söylenecek fazla bir şey yok. Oynamayan oyuncular ve yeni oyuncularla sahaya çıktık ama biz bu değiliz. Kaliteli ayaklara sahipler ve iyi takımlar ama rakibimiz Fenerbahçe bile olsa bu kadar kötü oynamaya hakkımız yoktu diye düşünmekteyim. Sonuçta mağlup olduk. Biz takım olarak artık hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Karabükspor maçını düşünmeye başlayacağız. Bizim 3-4 günde önceliğimiz Karabükspor maçına bu travmayı yansıtmamak olacak. Etkilenmeyecek şekilde oyuncularımıza terapi yapacağız. Sonuçta ağır bir mağlubiyet aldık ve o maçı etkilemez diyemeyiz. Biz oyuncularımızla maça kadar konuşarak bizim için asıl önceliğin lig müsabakaları olduğunu anlatarak, ligde bulunduğumuz seviyeyi anlatarak bu travmayı yaşatmadan Kardemir Karabükspor maçına hazırlanacağız" dedi.

Çotanaklar Pazar günü deplasmanda Kardemir Karabük ile saat 16:00'da karşı karşıya gelecek maç TRT HD naklen yayınlanacak.

 

  6-1

Foto-Haber :Muzaffer Şahin

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.