Giresunlu Mustafa Tibet Demirkan Türkiye 3.’sü

SPOR 28.04.2024 - 14:15, Güncelleme: 28.04.2024 - 14:15 4335 kez okundu.
 

Giresunlu Mustafa Tibet Demirkan Türkiye 3.’sü

Giresun Yavuz Koleji öğrencisi büyük bir başarıya imza attı.
27-28 Nisan 2024 tarihlerinde Rize'de düzenlenen Okul Sporları Küçükler Yüzme Türkiye Birinciliğinde Yavuz Koleji öğrencisi aynı zamanda Giresunspor yüzme takımı sporcusu Mustafa Tibet Demirkan 50m Kurbağalama branşında Türkiye 3.sü oldu.  Yıldız Haber Gazetesi olarak sporcumuzu ve Antrenörleri Ceyhun Akpınar, Berk Telli, Tuğçe Çeküç ve Ezgi Güney'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.  
Giresun Yavuz Koleji öğrencisi büyük bir başarıya imza attı.

27-28 Nisan 2024 tarihlerinde Rize'de düzenlenen Okul Sporları Küçükler Yüzme Türkiye Birinciliğinde Yavuz Koleji öğrencisi aynı zamanda Giresunspor yüzme takımı sporcusu Mustafa Tibet Demirkan 50m Kurbağalama branşında Türkiye 3.sü oldu. 

Yıldız Haber Gazetesi olarak sporcumuzu ve Antrenörleri Ceyhun Akpınar, Berk Telli, Tuğçe Çeküç ve Ezgi Güney'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.