Giresun’da uyuşturucu operasyonu... Tek seferde yakalanan en yüksek miktar!

SİYASET 31.01.2024 - 17:09, Güncelleme: 31.01.2024 - 17:15 4629+ kez okundu.
 

Giresun’da uyuşturucu operasyonu... Tek seferde yakalanan en yüksek miktar!

Giresun’un Tirebolu ilçesinde, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda, tek seferde yakalan en yüksek miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
İstihbarat Şube Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar kapsamında, Tirebolu İlçesi Demirci Mahallesinde, 61 BR 124 plakalı araç ile uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapılacağı bilgisinin alınması üzerine gerçekleştirilen operasyonda; 300 Gr Metamfetamin, 160 Gr Skunk, 1 Adet Browning marka 9 mm (439792 seri numaralı ruhsatsız tabanca), 1 Adet tabancaya ait Şarjör, 32 Adet 9 mm tabanca fişeği ele geçirildi. Giresun’da tek seferde yakalanan en yüksek miktar! Ele geçirilen yasaklı maddenin, Giresun’da tek seferde yakalanan en yüksek miktar olduğu belirtildi. Yakalanan şahıslardan S.E’nin (38) 2 adet suç kaydının ve 1 Yıl 8 Ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu; Kırıklareli Lülebürgaz nüfusuna kayıtlı İ.C.G’nin (47) ise uyuşturucu imal ve ticareti suçundan 2 adet suç kaydının bulunduğu belirtildi. Yakalan iki şüpheli uyuşturucu ticaretinden tutuklandı.
Giresun’un Tirebolu ilçesinde, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonlarda, tek seferde yakalan en yüksek miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

İstihbarat Şube Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmalar kapsamında, Tirebolu İlçesi Demirci Mahallesinde, 61 BR 124 plakalı araç ile uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapılacağı bilgisinin alınması üzerine gerçekleştirilen operasyonda; 300 Gr Metamfetamin, 160 Gr Skunk, 1 Adet Browning marka 9 mm (439792 seri numaralı ruhsatsız tabanca), 1 Adet tabancaya ait Şarjör, 32 Adet 9 mm tabanca fişeği ele geçirildi.



Giresun’da tek seferde yakalanan en yüksek miktar!
Ele geçirilen yasaklı maddenin, Giresun’da tek seferde yakalanan en yüksek miktar olduğu belirtildi.
Yakalanan şahıslardan S.E’nin (38) 2 adet suç kaydının ve 1 Yıl 8 Ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu; Kırıklareli Lülebürgaz nüfusuna kayıtlı İ.C.G’nin (47) ise uyuşturucu imal ve ticareti suçundan 2 adet suç kaydının bulunduğu belirtildi. Yakalan iki şüpheli uyuşturucu ticaretinden tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.